AcasăSPORTAstra Giurgiu, ultima in Europa League

Astra Giurgiu, ultima in Europa League

Jucatorii Astrei spera sa se bucure si in Europa League

Victoria ploiestenilor in Cupa Romaniei s-a transformat in motiv de sarbatoare pentru fotbalistii Astrei Giurgiu, care la vara vor lua startul in preliminariile Europa League.

Jucatorii Astrei spera sa se bucure si in Europa League

Astra este ultima formatie din Romania calificata in cupele europene. Performanta echipei giurgiuvene l-a determinat pe finantatorul Ioan Niculae sa-si schimbe planurile cu privire la fotbal: „Am luat decizia finala, voi pastra echipa! Dar, nu mai fac stadion nou, o sa fie gata doar tribuna 1 pana la debutul in cupele europene. Eu cred ca in fazele preliminare putem juca la Giurgiu. Apoi, grupele, la Ploiesti. Nu am avut o discutie serioasa nici cu Dinu Gheorghe, nici cu ceilalti din conducerea tehnica. Daca nu eram in cupele europene, probabil ca ne duceam in «B». Inchideam clubul Astra!”.

Astra Giurgiu va intra in competitie pe 2 iulie, cand va disputa primul tur din Europa League (tragere la sorti programata pe 24 iunie). Pe 16/17 iulie, Steaua va juca in turul II preliminar al Ligii Campionilor, iar pe 18 vine randul Petrolului si al Pandurilor sa atace turul II preliminar din Europa League.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
359 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger