AcasăSPORTASTRA a castigat SUPERCUPA Romaniei! A invins Steaua, dupa loviturile de departajare

ASTRA a castigat SUPERCUPA Romaniei! A invins Steaua, dupa loviturile de departajare

Echipa antrenata de Daniel Isaila a castigat pentru prima oara Supercupa Romaniei, dupa meciul disputat vineri seara, pe Arena Nationala. Astra Giurgiu a invins Steaua, la loviturile de departajare.

La fel cum s-a intamplat in luna mai, cand Astra a depasit Steaua in finala Cupei Romaniei, intr-o partida al carei scor final a fost decis tot la penalty-uri, formatia din Giurgiu a reusit sa se impuna in fata campioanei, scor 6-4.

Dupa ce tabela a aratat 1-1 la finele celor 90 de minute de joc, iar in cele doua reprize de prelungiri nici giurgiuvenii si nici stelistii antrenati de Constantin Galca nu au mai reusit sa puncteze, dupa reusita lui Chipciu, in minutul 45, respectiv golul egalizator inscris de Enache, in minutul 74, pentru Astra, s-a ajuns la penalty-uri.

Daca pentru Astra marcat, de la punctul cu var, Gaman, Seto, Morais, Laban si capitanul echipei, Budescu, din tabara stelistilor au punctat Keseru, Pirvulescu si Latovlevici, in timp ce Filip a ratat lovitura de la 11 metri. Ca urmare, Astra a invins cu 6-4, jucatorii bucurandu-se, la capatul meciului de vineri seara, de castigarea Supercupei Romaniei.

author avatar
Cristina Stefan
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger