AcasăSPORTAsta-i chiar culmea! Copos s-a suparat pe jucatorii Rapidului

Asta-i chiar culmea! Copos s-a suparat pe jucatorii Rapidului

Copos are de achitat sume importante de bani catre ANAF

S-a intersectat cu lotul lui Marian Rada in Hotelul „Europa”, din Eforie Nord, insa George Copos n-a catadicsit sa-i bage-n seama pe fotbalisti, preferand sa supervizeze lucrarile de la stabilimentul de patru stele.

George Copos le-a declarat razboi jucatorilor rapidisti

Meciul Rapidului cu Viitorul nu l-a interesat catusi de putin pe George Copos, omul de afaceri fiind mai preocupat de stadiul lucrarilor la „Europa” decat de soarta echipei de fotbal. Si, totusi, de voie, de nevoie, „Berlusconi” i-a cazat pe jucatori la hotelul sau. Vizibil deranjat de protestul baietilor lui Marian Rada, care de cateva saptamani nu fac altceva decat sa arate tratamentul sclavagist la care sunt supusi de conducerea clubului, George Copos i-a ignorat complet pe intreaga durata a sederii rapidistilor in Eforie Nord, dupa cum a dezvaluit Mihai Roman dupa partida de la Constanta. Culmea, magnatul „Ana Holding” a mers pe stadionul „Farul”, iar la finalul meciului si-a permis sa-i felicite pe jucatori pentru toate chinurile indurate: „Ei nu si-au primit salariile un an de zile. Imi pare foarte rau, dar chiar n-am putut, efectiv n-am avut de unde, bancile nu-ti mai dau bani in ziua de azi decat pentru activele care produc. Oricum, ei au luptat cu Viitorul pe o prima substantiala. Saptamana viitoare vor primi o parte din banii restanti (…). Eu sunt ocupat acum cu un santier foarte mare in Eforie Nord”.

Santaj la Gruia Stoica

Disperat sa obtina cat mai multi bani din vanzarea clubului Rapid, George Copos i-a transmis lui Gruia Stoica – afaceristul interesat de achizitionarea echipei giulestene – ca nu este singurul potential cumparator. Sambata seara, „Berlusconi” a vorbit despre negocieri avansate cu un „om foarte, foarte puternic, care s-a aratat extrem de interesat sa preia Rapidul. Am luat pranzul impreuna vineri si m-as bucura daca s-ar concretiza tranzactia”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
293 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger