AcasăSPORTAsta e transferul anului: Dan Petrescu, la un pas de Southampton!

Asta e transferul anului: Dan Petrescu, la un pas de Southampton!

Ramas fara echipa, dupa despartirea de Dinamo Moscova, Dan Petrescu are sanse mari sa-si vada indeplinit visul din vara, respectiv sa ajunga sa antreneze in Premier League.

Conform italienilor de la tuttomercatoweb.com, Dan Petrescu este primul antrenor pe lista celor de la Southampton, formatie care va ramane fara tehnician, dupa ce argentinianul Mauricio Pochettino a anuntat ca va pleca din vara.

Southampton a avut un sezon bun si este pe locul 8 in Anglia, dar ratarea locurilor de Europa League l-a facut pe Pochettino sa-si doreasca o noua provocare.

Dan Petrescu este vazut drept inlocuitorul perfect pentru argentinian. Are mai multe avantaje: a jucat la Southampton un an, cunoaste foarte bine campionatul Angliei si, mai ales, este apreciat pentru stilul sau defensiv, in conditiile in care apararea a dat mari batai de cap celor de la Southampton in acest sezon.

Dan Petrescu a mai fost curtat si de alte echipe din Anglia, in urma cu cateva luni, dar a refuzat ofertele pe motiv ca inca era vazut bine la Dinamo Moscova. Intre timp tehnicianul roman a fost dat afara, iar acum are posibilitatea sa-si indeplineasca visul, respectiv sa antreneze in Premier League, competitie in care a evoluat timp de opt ani.

author avatar
Cristi Ionita
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger