AcasăSPORTAsta e primul transfer al verii pentru Steaua!

Asta e primul transfer al verii pentru Steaua!

Celeban are opt selectii in nationala Poloniei

Steaua Bucuresti, campioana Romaniei la fotbal, va trece, in vara, printr-o perioada de remanieri masive.

Celeban are opt selectii in nationala Poloniei

Trupa lui Reghecampf este pe punctul de a se desparti de o serie de jucatori de baza, fotbalisti la mare cautare in Europa. Totusi, cum obiectivul echipei pentru sezonul 2014-2015 va fi castigarea titlului si calificarea in primavara europeana, Steaua tre sa si inregimenteze o serie de jucatori.

Iar oficialii campioanei se misca rapid si au gasit deja inlocuitorul pentru Florin Gardos. In Ghencea urmeaza sa ajunga polonezul Celeban, de la FC Vaslui.

Presa poloneza da mutarea ca sigura, existand posibilitatea ca Celeban sa fie inregimentat chiar la parametri zero. Fundasul afla in cateva zile daca devine liber de contract, avand de recuperat salariul pe sase luni de la Vaslui.

Celeban mai este dorit de Legia Varsovia si Betis Sevilla, dar perspectiva de a evolua in Liga Campionilor si perioada deja petrecuta in Liga I par sa conteze enorm in alegerea facuta de polonez.

Venit de doi ani in Romania, dupa ce a mai trecut pe la Pogon Szczecin sau Slask Wroclaw, Celeban a ajuns rapid sa fie considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti din Liga I, polonezul reusind sa inscrie nu mai putin de 13 goluri in 59 de meciuri jucate pentru FC Vaslui.

author avatar
Cristi Ionita
235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger