AcasăSPORTAsta e cel mai tare transfer facut de un club din Romania

Asta e cel mai tare transfer facut de un club din Romania

Verhoeven l-a batut de doua ori pe Daniel Ghita (sursa foto gloryworldseries.com)

Reprezentantii Real Xtreme Fighting anunta ca au batut palma cu olandezul Rico Verhoeven, campionul mondial K1 in versiunea celor de la Glory.

Verhoeven l-a batut de doua ori pe Daniel Ghita (sursa foto gloryworldseries.com)

Verhoeven vrea sa treaca de la K1 la MMA si a ales circuitul din Romania considerand ca aici are cea mai buna oportunitate de a-si pune in valoare abilitatile.

Transferul lui Verhoeven la Real Xtreme Fighting va fi anuntat marti, prin intermediul unei conferinte de presa organizata la Simfonia Ballroom, din Pipera.

Verhoeven (26 de ani) este considerat cel mai bun luptator de K1 din lume la ora actuala, el reusind sa-si apere in mai multe randuri centura de campion mondial Glory.

Are 46 de victorii si 10 infrangeri pe reguli de K1, printre victimele sale numarandu-se Daniel Ghita, Benny Adegbuyi, Errol Zimmerman, Peter Aerts, Gokhan Saki, Sergei Kharitonov, Herdy Gerges, Dzevad Poturak sau Peter Majstorovic.

Alaturi de luptatorul olandez, la conferinta de presa de marti vor fi prezenti promotorul Sebastian Vieru, liderul RXF, si antrenorul olandez Dennis Krauweel.

author avatar
Cristi Ionita
271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger