AcasăSPORTAsta chiar ar fi transferul secolului! Unde poate ajunge super-vedeta Gareth Bale

Asta chiar ar fi transferul secolului! Unde poate ajunge super-vedeta Gareth Bale

Real Madrid, FC Barcelona si Bayern Munchen si-au manifestat, pana acum, interesul pentru galezul Gareth Bale, dar noul „copil-minune” al fotbalului mondial ar putea ajunge la o rivala a lui Tottenham Hotspur din Premier League.

Manchester City este ultima formatie care a intrat in licitatia pentru mijlocasul de nici 24 de ani, dar conducerea clubului de pe Ettihad Stadium trebuie sa bage adanc mana in buzunar pentru a-l achizitiona pe fotbalist.

Daca pentru formatiile din afara Angliei Tottenham a stabilit un pret de 80 de milioane de euro, pentru rivalele din campionat pretul este, in mod evident, si mai mare.

Astfel, daca „cetatentii” gasesc solutii pentru a finanta mutarea, Bale ar urma sa devina cel mai scump transfer din istoria, suma solicitata fiind de 125 de milioane de euro.

Pana una alta, conducerea lui Tottenham spera ca Bale sa-si revina cat mai repede dupa accidentarea suferita la glezna, galezul fiind o piesa extrem de importanta in lupta pentru locurile de Liga Campionilor mai ales daca ne gandim la statisticile sale – 17 goluri si 24 de pase decisive in 27 de meciuri jucate in campionat.

author avatar
Cristi Ionita
318 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger