AcasăSPORTAshley Cole a sarit sa-l bata pe Villas Boas

Ashley Cole a sarit sa-l bata pe Villas Boas

Villas Boas este de numai opt luni la Chelsea

Situatia portughezului Andre Villas Boas la carma gruparii Chelsea Londra s-a deteriorat teribil, tehnicianul pierzand complet vestiarul, cu atat mai mult dupa esecul de marti seara de la Napoli, din optimile UEFA Champions League.

Villas Boas este de numai opt luni la Chelsea

Informat de jucatorii sai ca nu mai are sustinerea lor, Villas Boas le-a dat cu flit, fara sa-si dea seama ca un antrenor este la mana rezultatelor si, implicit, a fotbalistilor. Portughezul a cautat sa abordeze prima mansa cu SSC Napoli fara “beligerantii” Ashley Cole, Lampard, Essien sau Salomon Kalou, iar aceasta actiune putea sa-l coste integritatea corporala.

Nemultumit ca va fi rezerva la Napoli, fundasul Ashley Cole a sarit sa-l bata pe Villas Boas chiar inainte de joc. Desi este cu 10 centimetri mai scund decat tehnicianul portughez, Cole – unul dintre cei mai vulcanici jucatori din vestiarul lui Chelsea – a fost oprit cu greu de colegi sub pretextul ca “oricum nu merita, Villas Boas va deveni curand istorie”. Potrivit „The Sun”, fundasul i-ar fi spus antrenorului ca “am venit la Chelsea sa castig medalii si trofee, dar cu tactica ta nu voi reusi niciodata”. Fortat de imprejurari (accidentarea lui Bosingwa), tehnicianul portughez a trebuit sa-l arunce in lupta pe Ashley Cole inca din minutul 12 al duelului de pe „Stadio San Paolo”. Lampard si Essien au jucat doar cate 20 de minute, ei intrand pe teren la 1-3, cand soarta meciului era deja pecetluita. Poreclit “The Special Two”, datorita asemanarii, la nivel de cariera, cu Jose Mourinho, antrenorul lui Chelsea are zilele numarate la Londra, el urmand sa fie demis daca nu se califica mai departe in Liga Campionilor. Returul din optimile UCL are loc pe 14 martie, pe “Stamford Bridge” din Londra.

author avatar
Cristi Ionita
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger