AcasăSPORTAseara, Bute si Froch s-au duelat in declaratii la Montreal

Aseara, Bute si Froch s-au duelat in declaratii la Montreal

Bute si Froch au tinut discursuri de pe un podium

Dupa ce luni au aparut in fata jurnalistilor britanici, la Nottingham, ieri, Lucian Bute si Carl Froch au promovat meciul din 26 mai prin intermediul unei conferinte organizate la Montreal

Bute si Froch au tinut discursuri de pe un podium

Campionul roman nu a scapat ocazia de a-l taxa pe britanic, dupa ce Froch a spus la Nottingham ca “Bute ori e prea prost, ori e prea increzator in sine”. Romanul a ripostat, afirmand ca “un boxeur care si-a aparat de 9 ori centura de campion nu poate fi un prost”. De asemenea, galateanul a afirmat ca stie ca la Nottingham il asteapta infernul si ca sustinatorii lui Froch il vor fluiera, dar in ring va fi doar o disputa intre doi boxeuri buni. Campionul roman a mai spus ca i-a propus britanicului ca meciul retur sa se dispute la Ottawa, dar acesta a refuzat.

De partea cealalta, “Cobra” Froch s-a declarat extrem de increzator in sansele sale de a castiga meciul din Anglia cu Bute si le-a aruncat manusa canadienilor precizand ca: “abia astept sa va revad in toamna, cand vom organiza aici revansa, confruntarea prin care Bute va incerca sa-si recupereze centura de la mine”. Interesul pentru conferinta celor doi de la Montreal a fost unul urias, aproape 1.000 de persoane ingramadindu-se in “La cage aux sports” pentru a asista la eveniment. Imediat dupa intalnirea cu presa, Bute si Froch au participat la o emisiune televizata, iar apoi britanicul a fugit catre aeroport, “Cobra” fiind dispus sa stea doar 20 de ore in fieful romanului.

author avatar
Cristi Ionita
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger