AcasăRecomandariASA vrea cu Boloni in Liga Campionilor!

ASA vrea cu Boloni in Liga Campionilor!

Cu doua etape inainte de finalul campionatului, ASA este lider in clasament, un punct peste Steaua. Muresenii isi fac planuri de Champions League, dar in ele nu figureaza si antrenorul Liviu Ciobotariu.

Liviu Ciobotariu priveste atent la tratativele dintre ASA si Loti Boloni

„Vinovat” de parcursul impecabil din retur, tehnicianul ASA-ului simte ca i se pregateste ceva tocmai in acest final de campionat. Contractul lui Ciobotariu expira la 1 iunie si deja a fost chemat la negocieri, numai ca propunerea pe care i-a facut-o viceprimarul Claudiu Maior l-ar fi pus pe ganduri. Platit in prezent cu 6.000 de euro pe luna, „Ciobi” ar fi primit doar o marire de salariu simbolica, desi este aproape de o performanta incredibila – primul titlu de campioana din istoria gruparii targ-muresene. Claudiu Maior a afirmat nu o data ca vrea sa-l aduca inapoi la ASA pe Ladislau Boloni. Chiar daca in declaratii s-a referit la functia de presedinte de onoare, se prea poate ca „vicele” din Targu Mures sa urmareasca, de fapt, o lovitura de imagine: instalarea lui Boloni pe banca tehnica. Mutarea s-ar putea realiza doar daca ASA castiga Liga 1, caz in care fostul selectioner va fi adus pentru a califica echipa in grupele Ligii Campionilor.

Loti Boloni

Nu doar Liviu Ciobotariu a fost pus in stand-by in chestiunea prelungirii contractului, ci si mai multi fotbalisti din lot. In clipa de fata, Gabi Muresan, Claudiu Voiculet, Ianis Zicu, Marius Constantin, Ousmane N’Doye sau Ioan Hora pot semna cu alte cluburi, deoarece ei devin jucatori liberi peste numai doua saptamani!

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger