AcasăSPORTASA se destrama: Ciobotariu la Al Faisaly, Raducan la Pandurii!

ASA se destrama: Ciobotariu la Al Faisaly, Raducan la Pandurii!

Targu Muresul va fi, in sezonul viitor, un simplu oras pe harta fotbalistica a Ligii 1. La nici doua saptamani dupa ratarea titlului, ASA i-a pierdut pe cei mai importanti oameni din club.

Antrenorul Liviu Ciobotariu a semnat un contract cu gruparea araba Al Faisaly, intelegerea fiind valabila pana in 2017. Echipa Al Faisaly a terminat sezonul trecut pe locul 7 in campionatul Arabiei Saudite
ASA Targu Mures doreste sa le multumeasca antrenorului principal, Liviu Ciobotariu, si presedintelui executiv, Narcis Raducan, pentru performanta deosebita realizata impreuna cu echipa. Munca din acest retur, la Targu Mures, a avut ca finalitate obtinerea locului 2 si o lupta pana in ultimul minut pentru titlu in Liga 1”, a anuntat conducerea ASA. Cel mai probabil, in locul lui Ciobotariu va fi adus Adrian Falub, care tocmai s-a despartit de Universitatea Cluj, retrogradata in esalonul secund. La Al Faisaly, Liviu Ciobotariu l-a inlocuit pe Antonio Conceicao, fost antrenor in Romania la CFR Cluj, FC Brasov si Astra. In ceea ce-l priveste pe Narcis Raducan, acesta s-a inteles cu Pandurii Targu Jiu, iar de joi este noul presedinte executiv al gorjenilor.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger