AcasăSPORTAsa petrec jucatorii Stelei, lideri in Romania si codasi in Europa: Bautura...

Asa petrec jucatorii Stelei, lideri in Romania si codasi in Europa: Bautura si femei pentru toti „baetii” mei, se stieee!

Alex Chipciu este considerat o mare speranta a fotbalului romanesc

Cu antrenorul Laurentiu Reghecampf plecat intr-o vacanta de cateva zile peste Ocean, fotbalistii Stelei isi fac de cap prin Bucuresti, cutreierand carciumile mai in fiecare noapte.

Alex Chipciu este considerat o mare speranta a fotbalului romanesc

La o astfel de iesire, cinci jucatori din lotul campioanei s-au distrat intr-un local celebru in Capitala pentru petrecerile cu manelisti si dansatoare din buric. Insa, conform „cancan.ro”, intreaga distractie s-a incheiat cu un scandal urias provocat de Alexandru Chipciu. Dar, s-o luam cu inceputul. „Vedetele” serii cu pricina au fost Mihai Costea (si a sa nelipsita iubita, Daniela Crudu!), Cornel Rapa, Ionut Neagu, Alex Chipciu si Mihai Pintilii, ultimul indisponibil pentru barajul Romania – Grecia, dar perfect apt de chermeze! „Bautura si femei pentru toti «baetii» mei”, a fost dedicatia serii la masa stelistilor. Dupa ora 5 dimineata, gasca s-a spart, iar in parcarea restaurantului a avut loc un incident cu Alex Chipciu in prim-plan. Scos din sarite de Florin Bejan, jucator la Viitorul Constanta, care incerca sa-i „fure” taxiul, mijlocasul campioanei a sarit la bataie. Luat pe sus de paznicii localului, Chipciu a fost cu greu potolit si apoi urcat intr-o alta masina si trimis acasa, inainte ca intreaga poveste sa ia o turnura nedorita.

De remarcat ca, in 2012, managerul Mihai Stoica il caracteriza astfel pe Chipciu: „Alex chiar e un baiat educat. Are prietena, merge la cinema, iese in oras ca orice tanar fotbalist serios, care stie ca trebuie sa faca sacrificii pentru a reusi in cariera”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
502 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger