AcasăSPORTASA i-a transferat pe Romario si Pedro

ASA i-a transferat pe Romario si Pedro

Pedro (foto) si Romario, doi fotbalisti cu nume celebre

ASA Targu Mures a anuntat ca i-a achizitionat pe jucatorii olandezi Romario Kortzorg si Luis Pedro, precum si pe polonezul Pawel Golanski.

Pedro (foto) si Romario, doi fotbalisti cu nume celebre

„Luis Pedro si Romario Kortzorg sunt doi jucatori olandezi care au facut jonctiunea cu lotul ASA in cantonamentul din Austria. Dupa antrenamentele din ultima saptamana si evolutiile din cele doua jocuri amicale cu Admira Wacker si Kukesi, antrenorul Dan Petrescu a decis pastrarea celor doi”, se arata intr-un comunicat al gruparii din Targu Mures.
Luis Pedro are 25 de ani si s-a nascut la Luanda, in Angola. Poate evolua pe ambele flancuri, iar in ultimul sezon a fost legitimat la Levski Sofia (28 de meciuri si 4 goluri).

Romario

De-a lungul carierei a mai jucat pentru Feyenoord (2008-2009), Excelsior Rotterdam, Go Ahead Eagles, Heracles Almelo si Botev Plovdiv. Romario Kortzorg (25 de ani) este o extrema stanga care a evoluat ultima data la Erzgebirge Aue, in 2.Bundesliga. Pentru polonezul Pawel Golanski este vorba despre o revenire in fotbalul romanesc dupa cei trei ani (2007-2010) petrecuti la Steaua.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger