AcasăSPORTAsa ceva N-AI MAI VAZUT: cele mai bune locuri pe un stadion...

Asa ceva N-AI MAI VAZUT: cele mai bune locuri pe un stadion de fotbal sunt la jacuzzi!!! FOTOGRAFII INCREDIBILE!

In timp ce oficialii cluburilor din Romania parca vor cu tot dinadinsul sa-i alunge pe suporteri de pe stadioane, vezi scandalul biletelor la „dubla” Steaua – Chelsea, vest-europenii nu mai stiu cum sa le faca pe plac fanilor!
Elvetienii sunt neutri si in privinta fenomenului „ultras”, drept pentru care conducatorii cluburilor cauta orice prilej ca sa-i multumeasca pe linistitii – si bogatii, totodata! – spectatori care vin pe stadioane. La partida Grasshoppers Zurich – St.Gallen, disputata in weekend, pe arena „Letzigrund”, gazdele au oferit sansa catorva sustinatori sa urmareasca jocul favoritilor dintr-un jacuzzi amplasat la marginea terenului. Cu berea in mana si balacindu-se in apa calda, elvetienii s-au putut considera cei mai fericiti microbisti din lume, mai ales ca, dupa fiecare reusita a „lacustelor” (3-1 pentru Grasshoppers), fotbalistii au venit sa bata palma alaturi de ei!
In Romania, subiectele zilei sunt absenta biletelor pentru stelistii care vor sa mearga joi, la Londra, sa sustina echipa in returul cu Chelsea, dar si iminenta inchidere a portilor pe stadionul „Giulesti”. LPF este pregatita sa pedepseasca Rapidul pentru cateva torte si pocnitori folosite de „ultrasi” la ultimul joc, cu Petrolul Ploiesti.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
709 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger