AcasăSPORTASA ARATA TRASEUL ZILNIC AL CAMPIONULUI BUTE

ASA ARATA TRASEUL ZILNIC AL CAMPIONULUI BUTE

Lucian Bute traverseaza centrul Capitalei pentru a ajunge la sala de antrenament

 

Coloana oficiala a pugilistului nostru este compusa din trei masini: cea a bodyguarzilor, limuzina de lux cu care se deplaseaza Lucian si un „Duster” rezervat staff-ului.

 

Pentru lupta cu Jean Paul Mendy, programata saptamana viitoare, la Romexpo, Lucian Bute si-a stabilit „cartierul general” la Marriott, iar locul de antrenament la Sala „Dinamo”. Zilnic, campionul strabate traseul Calea 13 Septembrie – Bd. Stefan cel Mare dupa un program bine stabilit, de la care nu se abate nici macar o secunda. „National” l-a insotit in acest circuit si va poate prezenta traseul pugilistului galatean.

 

Ora 18.45: plecare de la „Marriott”

 

Insotit de staff, Lucian Bute coboara in fata la „Marriott”. Limuzina „Mercedes Bluetec”, pusa la dispozitie de Tiriac, il asteapta la intrare. Este imbracat sport, in pantaloni scurti de culoare alba si o bluza cu maneca lunga. Alaturi de roman se afla Renan St.Just, sparring-partner-ul sau pentru lupta cu Mendy.

 

Ora 18.59: in goana pe Magheru

 

Coloana campionului ajunge pe Magheru. Prima masina este a bodyguarzilor de la firma „Nei Guard”; Hummer-ul este urmat indeaproape de limuzina care-l transporta doar pe Bute. Ariergarda este asigurata de un Duster, care-i aduce la destinatie pe cei din staff (antrenor, nutritionist, medic etc).

 

Ora 19.10: sosire la „Dinamo”

 

Traseul Calea 13 Septembrie – Piata Izvor – Schitu Magureanu – Stirbei Voda – Magheru – Dacia – Calea Dorobantilor – Stefan cel Mare se incheie in incinta Complexului Sportiv „Dinamo”. Sosit la destinatie, Lucian Bute aloca 10 minute pentru interviurile cu partenerii media ai evenimentului din 9 iulie.

 

Ora 19.30 – Ora 21.00: antrenament

 

La 19.30, Bute intra in sala. Preparatorul fizic ii impune o serie de exercitii de stretching, iar dupa incalzire intra pe mana antrenorului Larouche. St.Juste este chemat pentru a-l tine in forma pe campionul IBF, pugilistul canadian jucandu-si excelent rolul de sparring-partner.

 

Ora 21.30: revenire la hotel

 

Pe acelasi traseu, coloana reface drumul spre „casa”. La 21.30, dupa trei ore fara un sfert de la plecare, delegatia pugilistilor soseste la Marriott. Lucian mai ramane cateva minute de vorba cu apropiatii, iar in jur de ora 22.00 se duce la culcare. Pentru el urmeaza inca o zi pe circuitul gloriei.

 

„Nici macar sa nu respiri!”

 

Asemenea garzilor de corp din filmele hollywoodiene, si bodyguarzii lui Lucian Bute dovedesc exces de zel atunci cand vine vorba de paza si protectia „obiectivului”. Astfel, in momentul in care „Mister KO” a primit cadou un tricou al echipei Otelul, cu semnaturile tuturor campionilor Romaniei, „cerberii” de la Nei Guard si-au intrat in rol. „Nici macar sa nu respiri spre el!”, a fost atentionata o domnisoara care incerca sa-i inmane personal lui Bute suvenirul galatenilor.

 

[nggallery id=45]

author avatar
Laurentiu Teodorescu
557 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger