AcasăSPORTAS Roma da 5 milioane pe Ianis!

AS Roma da 5 milioane pe Ianis!

Nici bine n-a revenit din Italia ca Ianis Hagi e pregatit sa se intoarca in Serie A. Sase luni de pregatire cu tatal sau si titlul de cel mai bun tanar jucator din Romania l-au adus din nou in atentia marilor cluburi europene.

Fiul lui Hagi aproape de revenirea in Serie A

Ignorat de selectionerul Cosmin Contra, care nu-l vede suficient de pregatit pentru un amical cu puternica formatie a Israelului, Ianis Hagi ii impresioneaza pe sefii echipei ce anul acesta au produs socul Ligii Campionilor, dand de pamant cu Barcelona marelui Messi. Da, AS Roma vrea sa-l cumpere pe talentatul mijlocas de la Viitorul, transfer pentru care giallorossii sunt dispusi sa achite pana la cinci milioane de euro.

Gazzetta dello Sport scrie ca antrenorul Di Francesco vede in Ianis omul capabil sa puna presiune pe argentinianul Javier Pastore, cumparat de la PSG cu 20 de milioane de euro. La 19 ani, Hagi jr. poate oricand sa intre pe teren in locul lui Pastore, scriu jurnalistii italieni, care reamintesc experienta pe care romanul a avut-o, deja, in Serie A, la Fiorentina. Ajuns la gruparea viola in 2016, Ianis n-a primit sanse din partea conducerii tehnice, fiind rascumparat de Viitorul cu 2 milioane de euro. „Am fost foarte dezamagit, pentru ca am aratat ce pot si pentru ca toti vorbeau foarte bine despre mine, mai ales colegii. Ma incurajau, imi spuneau ca va veni si momentul meu. Nu s-a intamplat, dar nu-i un capat de lume. Stiu ce a fost acolo si stiu ca ma voi intoarce intr-o zi in Europa si voi juca bine. Ce a fost, a fost!”, povestea Ianis despre perioada petrecuta in Italia.

author avatar
Cristina Elvira
261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger