AcasăSPORTArpad Paszkany ii da ultimatumul lui Ioan Andone

Arpad Paszkany ii da ultimatumul lui Ioan Andone

Ultimele doua meciuri disputate de CFR Cluj in Liga 1, remiza cu CSMS Iasi (2-2) si infrangerea cu Rapid (2-3), l-au facut pe Arpad Paszkany sa se gandeasca, foarte serios, nu este o cacealma.

La pauza meciului cu Rapid, Ioan Andone era pe cai mari

Patronul campioanei Romaniei nu mai intelege absolut nimic din jocul CFR-ului. Desi parea sa uite rusinea cu CSMS Iasi, de etapa trecuta, cand formatia campioana s-a impiedicat in „Gruia” in fata unei nou-promovate, sambata seara, dupa esecul din Giulesti, finantatorul ardelenilor a luat foc.

Arpad Paszkany nu mai tolereaza mediocritatea

CFR Cluj a condus cu 2-0 la pauza, dar a pierdut cu 2-3, desi a avut superioritate numerica – vezi eliminarea rapidistului Oros din minutul 28. Chiar daca in public l-a luat in colimator pe arbitrul Alexandru Tudor, acuzandu-l ca a acordat un penalty gratuit Rapidului, iar ulterior nu l-a eliminat pe Nicolae Grigore, in particular, boss-ul CFR-ului s-a aratat extrem de iritat de faptul ca echipa lui Andone a “cazut” dupa pauza, fara ca tehnicianul pe care il plateste regeste sa sesizeze.

Arpad Paszkany invoca faptul Ioan Andone nu a stiut sa gestioneze cele doua goluri avans din prima repriza, dar si avantajul omului in plus, iar din pricina schimbarilor efectuate prematur a ajuns in situatia ca, in ultimele 15 minute, CFR sa joace 10-10, ungurul Vaas parasind terenul intr-un picior. In plus, Andone a pierdut doi jucatori importanti pentru returul cu FC Basel (Vaas si Ronny).

De altfel, Paszkany i-a trimis un avertisment serios antrenorului, spunandu-i ca doar calificarea in grupele UCL i-ar putea salva scaunul, milioanele din Liga Campionilor putand compensa, cumva, jocul infantil aratat de ardeleni in campionat. Partida retur CFR Cluj – FC Basel se va disputa miercuri seara, de la ora 21.45 la Cluj, romanii avand avantajul victoriei din Elvetia, scor 2-1. FC Basel a pierdut si ea in ultima etapa de campionat, in deplasare, cu St.Gall, scor 1-2, tehnicianul Heiko Vogel schimband jumatate de echipa fata de partida tur cu CFR Cluj.

Muresan s-a saturat: „Nu mai calc in veci pe Giulesti!”

Iuliu Muresan a fost tinta suporterilor giulesteni de la tribuna I

Oficialul CFR-ului a anuntat ca nu va mai veni niciodata pe arena rapidistilor, asta dupa tratamentul de care a avut parte in timpul jocului de sambata seara la Tribuna O.  „Chiar daca am stat la VIP si, chiar daca scorul era 3-2 pentru Rapid, mi s-au adresat niste injuraturi pe care nu le-am mai auzit niciodata in viata mea. Am sa procedez la fel ca Gigi Becali, care a promis ca nu va mai calca pe aici”, a povestit presedintele clujenilor.

CFR-ul, liber sa joace pe „Cluj Arena”

Cluj Arena, stadion pe care va incapea nu doar Universitatea, ci si trupa lui Arpad Paszkany

Dupa un an de negocieri cu reprezentantii Consiliului Local, Arpad Paszkany si-a indeplinit visul de -si vedea echipa jucand pe cel mai moden stadion din Ardeal. Presedintele Consiliului Local Cluj, Horia Uioreanu, a admis ca unele meciuri ale echipei din „Gruia” se vor disputa pe „Cluj Arena”. „Ne-au cerut stadionul chiar si pentru antrenamentele adversarelor. Vor platit pentru asta 3.000 de euro, plus TVA. Suporterii Universitatii Cluj sau cei care nu admit ca CFR sa joace pe acest stadion, trebuie sa inteleaga ca arena asta n-a fost construita ca sa ne uitam la ea!”, a precizat Uioreanu.

author avatar
Sebastian Stan
438 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger