AcasăSPORTArpad Paszkany, comentarii dure la adresa lui Cristi Balaj

Arpad Paszkany, comentarii dure la adresa lui Cristi Balaj

(foto: presalocala.com)

Suparat ca arbitrul Cristi Balaj nu a acordat doua penalty-uri echipei clujene, Arpad Paszkany, patronul CFR-ului, l-a atacat dur pe cavalerul fluierului.

 

(foto: presalocala.com)

Infrangerea suferita de CFR Cluj cu 2 – 1 in fata celor de la Pandurii Targu Jiu l-a nemultumit pe Arpad Paszkany, patronul echipei clujene, motiv pentru care l-a atacat dur pe arbitrul Cristi Balaj, acuzandu-l ca nu a acordat doua lovituri de pedeaspa echipei sale.

Mai mult, Arpad Paszkany este de parere ca arbitrul ar trebui anchetat de institutiile abilitate ale statului, motivul reprezentandu-l situatia financiara foarte buna a arbitrului.

„Cu siguranta, ne vom continua demersul la UEFA cu un memoriu. Pe mine nu ma intereseaza ce fac arbitrii, dar cind unul ma calca sistematic in picioare, atunci ma interesez direct despre situatia sa. Sa va spun ceva in premiera. N-ar fi rau ca organele statului sa se intereseze de situatia financiara a lui Balaj, care traieste pe picior mare, desi firmele in care e actionar au datorii de milioane de euro la stat. Nu am cunostinta de unde vin banii, pentru ca n-am dovezi. Dar prietenii lui, care s-au indepartat de el din cauza caracterului sau, au vorbit despre traiul sau foarte bun”, a declarat Arpad Paszkany in cadrul unei emisiuni de la DigiSport.

author avatar
Ionut Zgimbau
235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger