AcasăSPORTArpad Paszkany, atac fara precedent la adresa lui Alexandru Tudor

Arpad Paszkany, atac fara precedent la adresa lui Alexandru Tudor

(foto: presalocala.com)

Arpad Paszkany, patron al CFR Cluj, a comentata in termeni duri modul in care Alexandru Tudor a arbitrat in cadrul meciului Petrolul Ploiesti – Pandurii Tg. Jiu.

(foto: presalocala.com)

Patronul clubului de fotbal CFR Cluj, Arpad Paszkany, a avut o iesire violenta referitor la modul in care Alexandru Tudor a arbitrat partida dintre Petrolul Ploiesti si Pandurii Targu Jiu, meci incheiat cu scorul de 4 – 0 pentru gazde.

Conform lui Arpad Paszkany, modul in care a arbitrat Alexandru Tudor a fost „penibil”, acesta comitand doua greseli care au schimbat soarta partidei.

„Arbitrajul lui Tudor a fost absolut penibil. Nu pot face abstractie de greselile pe care le fac arbitri considerati de top in Romania. Problema cea mai mare este ca s-au injumatattit baremurile arbitrilor si nu inteleg de ce. Un om care a fost obisnuit cu un anumit standard cauta sa gaseasca solutii sa regleze aceasta chestiune. Si atunci, daca iau partea legala, ei vor cauta sa-si mai ia un alt job si nu vor mai avea timp pentru antrenamente si pregatire. Daca ma gandesc la penal, vor deveni coruptibili”, a declarat Arpad Paszkany la Digisport.

Totodata, patronul CFR Cluj este de parere ca arbitrtul central nu trebuia sa se ia dupa decizia tusierului, motivand ca acesta a gresit deoarece poate a avut o zi grea, nu vede bine sau e „prost pur si simplu”.

„Tudor a fost penibil pentru ca n-a acordat un gol valabil Petrolului si l-a eliminat gratuit pe Voiculet. Tudor, daca este profesionist, nu trebuie sa se ia dupa asistent, care poate are o zi proasta, e miop sau e prost pur si simplu. El a fost foarte bine plasat si trebuia sa acorde gol. Apoi, la faza cu Voiculet n-a fost nici macar fault. Dar, asta e, in Romania, cel mai bine plasati arbitri sunt amatori“, a mai spus Arpad Paszkany.

author avatar
Ionut Zgimbau
501 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger