AcasăSPORTArogante maxime la adresa Simonei Halep. Au calcat-o in picioare

Arogante maxime la adresa Simonei Halep. Au calcat-o in picioare

Simona Halep (prima din dreapta) este cea mai scunda dintre participantele de la Turneul Campioanelor

In Singapore incepe, astazi, Turneul Campioanelor la tenis, iar sportiva noastra are o misiune extrem de dificila, fiind repartizata in Grupa Rosie, cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovic.

Simona Halep (prima din dreapta) este cea mai scunda dintre participantele de la Turneul Campioanelor

Debutanta la un turneu de asemenea anvergura, Simona Halep trebuie sa suporte atacurile dure ale rivalelor. Considerata principala favorita a competitiei, Serena Williams a declarat jurnalistilor americani ca nu stie cine este Simona Halep si prezenta romancei nu prea conteaza la Turneul Campioanelor. „Pot spune ca sunt jucatoare care nu prea au ce cauta aici atata timp cat nu au castigat turnee cu adevarat importante. Dar pe mine nu ma intereseaza neaparat numele adversarelor. Nu-mi pasa cu cine joc. Voi castiga indiferent de cine imi sta in cale”, a fost reactia Serenei. Eugenie Bouchard, cealalta tenismena din America de Nord prezenta la Turneul Campioanelor, a facut trimitere directa la Simona Halep. „Pe romanca am batut-o la Wimbledon (n.r. – 7-6, 6-2), cand era mult mai in forma. Nu concep sa nu o bat si acum”, a fost mesajul clar transmis de Eugenie.

Debut cu Bouchard

Probabil reactia canadiencei a fost una prin care a vrut sa-si asigure moralul inainte de confruntarea directa. De altfel, cele doua se vor intalni in ultimul meci programat in aceasta seara, balul urmand a fi deschis de Serena Williams si Ana Ivanovic.

 

author avatar
Cristi Ionita
1.540 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger