AcasăSPORTAroganta a la Gigi Becali! Cumpara 25 de jucatori cu 5 milioane...

Aroganta a la Gigi Becali! Cumpara 25 de jucatori cu 5 milioane de euro

Gigi Becali, patronul Stelei, a recunoscut ca este aproape sa puna mana pe mijlocasul Nicolae Stanciu, „perla” Vasluiului si una dintre marile sperante ale fotbalului romanesc.

Afaceristul s-a inteles cu Adrian Porumboiu, patronul lui FC Vaslui, si, cel mai probabil, Stanciu va semna cu Steaua la intoarcerea din Franta, unde luni seara joaca pentru nationala de tineret a Romaniei.

„Veti vedea maine (n.r. – marti), cand se intoarce nationala de tineret, atunci va semna. Daca e Stanciu? A zis si Porumboiu ca e el? Ce sa mai zic, gata, l-ati ghicit!”, a dezvaluit Becali la Digisport.

Achizitionarea lui Stanciu este primul pas dintr-un plan mai amplu pus la cale de latifundiar.

Din sezonul viitor, echipele care participa in Liga Campionilor trebuie sa aiba la dispozitie si o echipa de tineret care sa participe la o competitie asemanatoare, dedicata fotbalistilor de pana in 23 de ani.

Si cum sectorul juvenil a avut un rol redus la Steaua pana acum, Gigi Becali vrea, nici mai mult, nici mai putin, decat sa cumpere 25 de internationali romani de tineret si juniori.

Gigi Becali a stabilit si pretul pentru aceasta investitie – 5 milioane de euro.

„Vreau sa aduc 25 de jucatori, sa cumpar toata nationala de tineret. I-am zis lui MM sa se intereseze, ne trebuie jucatori tineri pentru Liga Campionilor” a declarat Gigi Becali.

author avatar
Cristi Ionita
258 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger