AcasăSPORTArmata cere 10% din veniturile pe un an ale FCSB

Armata cere 10% din veniturile pe un an ale FCSB

Florin Talpan, omul care a a readus marca „Steaua” in posesia MApN

Negocierile dintre CSA Steaua si clubul de fotbal detinut de Gigi Becali s-au oprit definitiv din ordinul latifundiarului, care nu doreste sa mai poarte niciun fel de tratative cu Armata.

Florin Talpan, omul care a a readus marca „Steaua” in posesia MApN

Cu toate acestea, Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” isi declara in continuare disponibilitatea de a dialoga cu FCSB pe marginea folosirii marcii „Steaua”, trecuta definitiv si irevocabil in posesia MApN.
Prin vocea locotenent colonelului Florin Talpan, jurist in cadrul Ministerului, CSA anunta ca solicita un procent de 10% din veniturile totale inregistrate pe un an de zile de clubul de fotbal. Banii ar urma sa fie folositi pentru finantarea celorlalte sectii de sport din cadrul CSA. „Conducerea MApN isi dorea un procent de 10% din toate veniturile pe care le obtineau ei si cred ca era vorba de un pret corect, pentru ca este vorba de brandul Steaua. Eu asa vedeam situatia si din vanzarea jucatorilor, pentru ca acel jucator purta acest brand pe piept”, a declarat Florin Talpan, omul care a luptat in instanta pentru recuperarea marcii „Steaua”. Suma solicitata de CSA Steaua nu este una exagerata, daca ne raportam la un venit de 35 de milioane de euro incasat de FCSB intr-un an cu participare in grupele Ligii Campionilor. Intr-un astfel de caz, Gigi Becali ar trebui sa vireze in conturile CSA Steaua aproximativ 3,5 milioane de euro.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger