AcasăRecomandariArmata a cerut evaluarea marcii Steaua

Armata a cerut evaluarea marcii Steaua

Departe de un armistitiu, CSA Steaua si clubul lui Gigi Becali se indreapta spre o lunga batalie, cel mai probabil purtata pe holurile instantelor judecatoresti din Romania.

Becali ar putea plati despagubiri de zeci de milioane de euro pentru ca s-a folosit ilegal de marca „Steaua”

Ca n-au de gand sa cada la pace o dovedeste ultimele masuri mutari din cele doua tabere. Daca Gigi Becali a cerut revizuirea pe fond a procesului pierdut la ICCJ in fata CSA Steaua (sanse aproape de zero sa fie schimbat verdictul dat de instanta suprema pe final de 2014), comandantul George Boroi a plusat cu o solicitare catre Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR)!
Clubul Sportiv al Armatei a demarat procedurile de stabilire a expertului autorizat de ANEVAR pentru evaluarea marcii „Steaua”. Demersul a fost initiat chiar de Boroi in luna februarie, cand seful CSA a semnat toate dispozitiile necesare. Mai mult decat atat, CSA Steaua solicita si „stabilirea prejudiciului creat din folosirea marcii «Steaua» de catre societatea comerciala «FC Steaua SA»”. Conform hotararii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, clubul finantat de Gigi Becali s-a folosit de marca „Steaua” timp de 10 ani fara a avea dreptul sa faca acest lucru; in 2004, desi nu primise acceptul CSA, latifundiarul a incercat sa inregistreze marca „Steaua” la OSIM. Facuta „pe blat”, manevra i-a permis omului de afaceri (in prezent inchis la Penitenciarul de la Poarta Alba) sa profite, din punct de vedere comercial, de acest brand (sponsori, magazine etc). In consecinta, Armata face primul pas (stabilirea prejudiciului) in demersul de a solicita despagubiri. Cel mai probabil, locotenent colonelul Florin Talpan (jurist in cadrul MApN) va intocmi un nou dosar pe baza rezultatelor evaluatorului, pe care il va inainta in instanta, urmand ca CSA Steaua sa se constituie parte pagubita in proces.

George Boroi nu vrea echipa de fotbal

Desi conducerea Ministerului Apararii a aprobat reinfiintarea sectiei de fotbal la CSA Steaua, comandantul George Boroi nu ia in calcul, cel putin pentru moment, o asemenea varianta. „Privind nevoile concrete de ordin financiar sau materiale ale unei sectii de fotbal, la momentul actual Clubul Sportiv al Armatei «Steaua» nu a luat in calcul formarea unei noi echipe de fotbal si implicatiile financiare si materiale ce decurg din acest demers”, se arata intr-o nota informativa semnata de George Boroi.

author avatar
National
444 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger