AcasăSPORTArgint in proba de kaiac dublu

Argint in proba de kaiac dublu

Roxana Petronela Borha si Elena Meroniac si-au respectat statutul si la Baku

Echipajul format din Roxana Petronela Borha si Elena Meroniac a ocupat locul 2 in proba de kaiac dublu pe distanta de 500 de metri, reusind sa aduca prima medalie pentru Romania la Jocurile Europene de la Baku.

Roxana Petronela Borha si Elena Meroniac si-au respectat statutul si la Baku

Aurul a fost castigat de echipa Serbiei, iar Ungaria a completat podiumul, obtinand medalia de bronz.
Roxana Borha si Elena Meroniac sunt campioane europene en-titre la kaiac dublu pe distanta de 1.000 de metri si vicecampioane europene pe distanta de 500 de metri. La Baku, ele au fost cronometrate cu timpul de 1 min 50 sec 925/1000. Tot ieri, in proba de kaiac- 4 masculin, echipajul format din Nicolae Daniel Burciu, Dan Cristian Costea, Petrus Ionel Gavrila si Constantin Mironescu a ocupat ultimul loc, al optulea. Aurul a revenit echipajului Ungariei, urmat de cel al Rusiei si Belarusului.

Alin Moldoveanu, in pericol sa rateze J.O. de la Rio!

Campion olimpic la Londra, in 2012, Alin Moldoveanu (foto) a ocupat abia locul 22 in calificarile probei de pusca aer comprimat 10 metri. Moldoveanu a acumulat 621,4 puncte, in timp ce germanul Michael Janker, cu 625,9 puncte, a fost ultimul sportiv care a prins finala. Rezultatul de la Baku pune in pericol prezenta lui Alin Moldoveanu la urmatoarea editie a Olimpiadei, anul viitor in Brazilia, la Rio de Janeiro.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
81 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger