AcasăSPORTArgentina se teme de "Stejari"

Argentina se teme de „Stejari”

Romanii s-au batut de la egal la egal cu puternica echipa a Scotiei

Nationala de rugby a Romaniei provoaca fiori Argentinei si Angliei, dupa ce a pierdut greu, 24-34, in fata Scotiei, in prima etapa a grupelor Cupei Mondiale.

Romanii s-au batut de la egal la egal cu puternica echipa a Scotiei

Considerata cea mai slaba echipa de la Cupa Mondiala din Noua Zeelanda, Romania a pierdut greu in fata Scotiei, 24-34, dupa ce avea 24-21 in minutul 70. Argentinienii, urmatorii adversari ai “Stejarilor”, au prins frica si spun ca meciul din 17 septembrie va fi extrem de greu. Santiago Phelan, antrenorul “pumelor”, considera ca pachetul de inaintare al echipei noastre este unul dintre cele mai bune din lume. Phelan este posibil sa-l forteze, pentru mai multa siguranta, pe capitanul Felipe Contepomi, impotriva Romaniei, desi uvertura Argentinei s-a accidentat la coaste. Martin Johnson, antrenorul Angliei, a laudat si el inaintarea Romaniei si a spus ca „Stejarii” pot produce surprize.

Noua Zeelanda joaca impotriva satelitului

Dupa ce a trecut cu 42-10 de Tonga, Noua Zeelanda, gazda competitiei, nu concepe sa rateze cele cinci puncte din meciul cu Japonia, din 16 septembrie, desi asiaticii sunt un fel de echipa a doua a All Blacks. O treime dintre jucatorii din lotul Japoniei sunt de import. Asiaticii mizeaza pe cinci jucatori din Noua Zeelanda, trei din Tonga si cate unul din Australia si Samoa. Antrenorul este tot un neo-zeelandez, John Kirwan. Meciul va fi prefatat de un moment de reculegere, la fel cum a fost si cel dintre Irlanda si SUA, 22-10, disputat ieri, la 10 ani de la tragicele incidente din 11 septembrie 2001.

author avatar
Cristi Ionita
168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger