AcasăSPORTArgentina s-a distrat cu Albania lui Bakaj - VIDEO

Argentina s-a distrat cu Albania lui Bakaj – VIDEO

Nationala de fotbal a Argentinei, adversara Romaniei din amicalul de inaugurare a National Arena, a castigat, cu 4-0, partida cu Albania.

Cu mai putin de doua saptamani inainte de startul Copei America, turneu ce va debuta pe 1 iulie, nationala de fotbal a Argentinei a sustinut un ultim meci de verificare impotriva Albaniei, una dintre adversarele Romaniei din drumul catre Euro 2012.

Certati de fani dupa infrangerile suferite in meciurile cu Nigeria si Polonia, Messi si compania au dat recital impotriva albanezilor dinamovistului Bakaj si s-au impus cu 4-0, toate golurile fiind reusite de jucatori cu profil ofensiv. Lavezzi a deschis scorul inca din minutul 6, iar Messi a facut 2-0 inainte de pauza. Sergio Aguero si Tevez si-au inscris si ei numele pe lista marcatorilor in ultimul sfert de ora al partidei.

Messi a fost desemnat cel mai bun jucator de pe teren de specialistii goal.com, fiind notat cu 8,5 pentru evolutia sa. Folosit in spatele varfurilor albaneze, dinamovistul Bakaj a evoluat 66 de minute, a vazut un cartonas galben si a fost notat cu 5,5 pentru prestatia sa.

Argentina va evolua pe 1 iulie, impotriva Boliviei, in meciul de debut de la Copa America, turneu pe care il gazduieste. Messi si compania vor veni la Bucuresti, pe 10 august, pentru a evolua impotriva Romaniei, in meciul de inaugurare a National Arena. AlbaniaRomania se va juca pe 11 octombrie, in ultima etapa a preliminariilor pentru Euro 2012.

[youtube]yaUFUwvQiBM[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger