AcasăSPORTArgentina nu poate fara Messi

Argentina nu poate fara Messi

Messi şi-a văzut visul cu ochii: Argentina, CAMPIOANĂ MONDIALĂ, după thriller-ul cu Franţa: 3-3 d.p., 4-2 la penalty-uri

Starul lui FC Barcelona nu va renunta la nationala „Albiceleste”, chiar daca a fost eliminata in sferturile de finala la Cupa Mondiala 2018.

Presedintele Federatiei de la Buenos Aires a rupt tacerea dupa esecul de la Cupa Mondiala

Messi nu a mai dat interviuri dupa Mondialul din Rusia si s-a speculat ca  prezenta atacantul in varsta de 31 de ani in selectionata Argentinei va ramane o necunoscuta. Indoielile au fost spulberate de presedintele Federatiei argentinene de fotbal (AFA), Claudio Tapia, care  a si discutat cu Lionel Messi: „Cred ca Messi va continua sa joace in nationala Argentinei. Trebuie sa fie lasat in pace. Trebuie sa incepem un nou proiect si apoi sa vina sa vada cum merg lucrurile. El iubeste foarte mult echipa nationala si cred ca in interiorul sau aceasta lovitura a fost foarte dura, asa cum a fost pentru noi toti. Argentina are nevoie de el. (…)E cel mai bun jucator din lume, dar tot un om e. Ii dam responsabilitati care, mai tarziu, se intorc impotriva lui, insa cu siguranta are foarte multa incredere in el si stim ce isi doreste pentru echipa Argentinei„, a declarat Tapia pentru Radio La Red. Claudio Tapia a mai dezvaluit ca preferatul sau pentru postul de selectioner, in locul lui Jorge Sampaoli, este Marcelo Gallardo, actualul antrenor al echipei River Plate, care are „profilul cautat” de conducerea AFA, insa nu crede ca acesta va renunta la actuala sa functie.

author avatar
Andrei Coman
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger