AcasăSPORTArgentina, impotenta cu Columbia – VIDEO

Argentina, impotenta cu Columbia – VIDEO

Nationala de fotbal a Argentinei, una dintre marile favorite de la Copa America, a incheiat la egalitate, 0-0, partida disputata impotriva Columbiei.

Cu Tevez, Messi si Lavezzi in ofensiva, Argentina a fost departe de asteptari si in meciul cu Columbia din etapa a doua a grupelor de la Copa America.

Trupa antrenata de Sergio Batista nu a reusit sa desfaca o aparare extrem de bine asezata pe teren si condusa imperial de veteranul Mario Yepes. Mai mult, columbienii puteau da lovitura la jumatatea primei reprize, cand Dayro Moreno, fostul atacant al Stelei, a ratat o ocazie uriasa de a deschide scorul.

Dayro Moreno a fost notat cu 5 pentru evolutia. Atacantul columbian s-a remarcat prin driblingurile si viteza sa, dar pasele, suturile si centrarile au lasat mult de dorit.

Aproape la fel de slab a evoluat si Lionel Messi, marea vedeta a Argentinei. Starul Barcelonei a incercat sa traga echipa dupa el, dar s-a lasat intimidat de jocul in forta al columbienilor. Messi a creat cea mai mare ocazie a Argentinei, ratata de Lavezzi.

Desi a inregistrat doua egaluri in primele doua meciuri, 1-1 cu Bolivia si 0-0 cu Columbia, Argentina este avantajata de sistemul competitional, trupa lui Messi avand sanse sa se califice in faza sferturilor de finala chiar si de pe locul al treilea din grupa.

[youtube]J4cJJ0nCl8g[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger