AcasăSPORTAre tupeu: "Ii sparg fata lui Bute!"

Are tupeu: „Ii sparg fata lui Bute!”

Invitati la o celebra emisiune de televiziune, pentru a vorbi despre meciul din 25 mai, de la Montreal, Lucian Bute si Jean Pascal s-au sicanat reciproc, in cateva randuri.

De departe, luptatorul mai agresiv a fost Pascal, acesta acuzandu-l pe Bute, in mai multe randuri, de dopaj.

Raspunsul romanului a fost simplu si elocvent: „Nu ma intereseaza cate teste antidoping vom face si cand le facem, eu sunt pregatit!”.

De asemenea, Pascal a spus, despre marele meci, ca „Bute este un baiat dragut, dar pe 25 mai ii voi sparge fata!”.

De partea cealalta, Lucian, apreciat de presa canadiana pentru eleganta si bun simt, l-a atacat pe Pascal intr-un singur moment, spunand despre acesta ca „este un boxer puternic, dar greoi si care sta mai prost la capitolul tehnica”.

Bute, alaturi de actorul si prezentatorul Claude Legault

Desi au fost amenintati cu amenzi dure in cazul in care nu se incadreaza in categorie, atat Bute, cat mai ales Pascal sunt inca departe de forma ideala.

Partida se va disputa in limitele categoriei 79,4 kilograme, iar la momentul actual, cu doua luni inainte de meci, Bute mai are de slabit in jur de 5 kilograme, in timp ce Pascal are aproape 7 kilograme peste limita admisa.

Cei doi pugilisti vor avea parte de o noua confruntare marti seara, chiar in Bell Center, arena care va gazdui marele meci.

author avatar
Cristi Ionita
294 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger