AcasăSPORTAre soarta pecetluita! 13.09.2013: data cand va disparea Rapidul!

Are soarta pecetluita! 13.09.2013: data cand va disparea Rapidul!

Suporterii rapidisti deplang soarta clubului pe care-l iubesc

Tribunalul Bucuresti va analiza pe 13 septembrie planul de reorganizare a clubului Rapid. Se poate ajunge la declararea falimentului, situatie in care gruparea giulesteana dispare din peisajul fotbalistic dupa 90 de ani de existenta!

Suporterii rapidisti deplang soarta clubului pe care-l iubesc
Pe Dragomir il doare la palarie de problemele din Giulesti

Verdictul dat de TAS, vineri, este acum cea mai mica grija pentru conducerea rapidista. Clubul se poate desfiinta daca, luna viitoare, judecatorii Tribunalului Bucuresti nu vor aproba planul de reorganizare propus de administratorul juridic Cristina Andronache. „Sunt sanse mici de tot sa scapam”, cred fanii, convinsi ca viitorul echipei este mai degraba in Liga a V-a, ultimul esalon fotbalistic al tarii. In primavara, cand s-a intocmit pentru prima data planul de reorganizare, giulestenii mizau pe incasarile din drepturile tv, semn ca retrogradarea nici nu era luata in calcul. Cu datorii cifrate la 6 milioane de euro, Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu trebuie sa propuna noi masuri de redresare a societatii, aflata in stare de insolventa, si nici astfel nu vor avea garantia ca Tribunalul Bucuresti le va aproba! Fara doar si poate, pe 13 septembrie se va declara falimentul Rapidului, un club cu 90 de ani de existenta.

Probleme cu inscrierea in Liga 2

Rapidistii au fost retrogradati de TAS, insa nici de locul in Liga 2 nu sunt siguri, asta pentru ca termenul de depunere a dosarelor de inscriere a fost depasit cu mult. „Avem buget ca sa tinem echipa in Liga 2, dar nu stim cu ce jucatori vom continua. Vom cere o derogare ca sa ne inscriem in competitie pentru ca n-am ajuns in situatia asta din cauza noastra. Daca ni se vor pune bete in roate in continuare, atunci vom sta un an pe tusa si o vom lua de la capat din sezonul viitor”, este varianta luata in calcul de Adrian Zamfir.

Amenintati de Dragomir

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, le transmite rapidistilor sa renunte la orice gand razboinic si sa nu indrazneasca sa intenteze vreun proces Ligii si/sau Federatiei. „E spitalul de nebuni! Federatia si Liga nu au altceva de facut decat sa puna in practica hotararile TAS. Nici nu poate sa ne dea in judecata Rapidul. Daca ne dau in judecata, dispar, se duc in Liga a V-a! Noi i-am ajutat prin acel baraj, ce vina au Federatia si Liga?”, este mesajul lui „Corleone”.

Drepturi tv platite in avans

Desi anuntase ca nu le da niciun ban din drepturile tv cuvenite locului 8 ocupat in campionatul trecut, Dumitru Dragomir le-a facut rapidistilor un cadou de 200.000 de euro. Acum, Cristescu si Zamfir nici nu vor sa auda de returnarea sumei, spre disperarea sefului LPF: „I-am dat Rapidului 200.000 fara sa aiba drept de a incasa banii astia. Nici nu stiu cum ii mai recuperez”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
395 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger