AcasăSPORTArbitrul Radu Petrescu a jucat la CFR Cluj!

Arbitrul Radu Petrescu a jucat la CFR Cluj!

Portarul CFR-ului, personaj de filme mute

Echipa lui Arpad Paszkany a reusit sa castige cu Vointa Sibiu cu largul concurs al arbitrului, acesta mentinandu-i pe CFR-isti in lupta pentru titlu.

Portarul CFR-ului, personaj de filme mute

Partida de ieri dintre Vointa Sibiu si CFR Cluj (scor 0-1, gol Renan) a reprezentat o noua mostra de arbitraj execrabil marca Liga 1, de data aceasta oferita de Radu Petrescu. Centralul partidei ca a facut tot ce i-a stat in putinta pentru ca echipa de sub Feleac sa plece cu cele trei puncte de pe terenul nou-promovatei. Radu Petrescu l-a eliminat usor pe Beza, in prima repriza, a anulat golul lui Dalbea, fara niciun motiv, si a facut cadou lovitura indirecta, din care clujenii au rezolvat problema celor trei puncte. Faza de la golul anulat lui Dalbea a fost desprinsa, parca, din cascadorii rasului- In minutul 74, la scorul de 0-0, portarul Beto a degajat gresit, pana la jucatorul Sibiului, care a inscris cu poarta goala. Portughezul a sesizat gafa comisa si s-a trantit efectiv la pamant, simuland un fault, iar centralul Petrescu a fluierat … fault!

In runda precedenta, cand CFR Cluj a jucat acasa derby-ul local cu „U”Cluj, acelasi Beto a comis o alta gafa memorabila, pasandu-i adversarului Tony care a inscris cu poarta goala, la scorul de 1-0 pentru gazdele din „Gruia”. Din nefericire pentru „feroviari”, atunci, la centru, s-a aflat arbitrul Balaj, nu Petrescu, iar golul a fost validat.

author avatar
Sebastian Stan
609 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger