AcasăSPORTArbitrul Andrei Chivulete umfla potul la pariuri

Arbitrul Andrei Chivulete umfla potul la pariuri

Doar specialistii in pariuri puteau anticipa desfasurarea evenimentelor la Petrolul – Vointa Sibiu: trei penalty-uri si doua cartonase rosii, cinci goluri marcate!

Chivulete jr. a dat cu subsemnatul la DNA in dosarul lui Vasile Avram

Cota nesperata pentru cine mizeaza nu pe una sau chiar doua lovituri de la 11 metri acordate intr-un joc, ci pe trei. Si daca in ecuatie mai sunt incluse si cartonase rosii, atunci Andrei Chivulete cu siguranta l-a facut fericit pe un parior care si-a incercat norocul la Petrolul – Vointa, scor 4-1, partida disputata sambata, in etapa 10 a Ligii 1. „Centralul” bucurestean s-a apucat de treaba in minutul 30, cand l-a eliminat pe Bunea pentru un fault comis asupra lui Oprita. In debutul reprizei secunde, Chivulete jr. a scos din buzunar al doilea „rosu” si a dictat primul penalty la o faza in care portarul Miron l-a faultat in careu pe Stojmirovici. Cota a crescut dupa o ora de joc, cand Vointa a beneficiat de o lovitura de pedeapsa, dar tunul s-a dat in prelungirile intalnirii. La scorul de 3-1 pentru gazde, arbitrul a mai pus inca o data mingea la punctul cu var, spre disperarea caselor de pariuri. Pierderile cauzate de aceasta partida vor fi anuntate in zilele urmatoare.

„Seniorul” da sfaturi pariorilor, fiul e clientul DNA

Tatal lui Andrei Chivulete este expertul in pariuri sportive al postului „Radio Sport Total FM”, avand o emisiune de specialitate in fiecare saptamana. Fost arbitru cu ecuson FIFA, Florin Chivulete a fost implicat, in 2001, in scandalul „folcloristelor” la partida Ceahlaul – Austria Viena, meci din Cupa UEFA Intertoto. La randul lui, Andrei Chivulete a fost audiat la DNA, avand calitatea de martor, in dosarul de coruptie care a dus la retinerea fostului sef al CCA, Vasile Avram.

Portarul Vointei s-a intors cu spatele la penalty

Danalache l-a lasat pe Oprita sa marcheze

Decizia lui Andrei Chivulete de a acorda un penalty pentru Petrolul in prelungirile meciului i-a infuriat la culme pe jucatorii Vointei, sibienii dorind sa plece de pe teren. Convinsi cu greu sa nu recurga la un asemenea gest, oaspetii au gasit o alta metoda de a protesta: portarul Danalache s-a intors cu spatele in momentul in care Oprita a executat lovitura de la 11 metri. Arbitrul i-a acordat „galben” goalkeeper-ului sibian si a dictat repetarea penalty-ului; de data aceasta, Danalache a stat cu fata la Oprita, dar n-a schitat niciun gest, lasandu-l pe fostul stelist sa stabileasca scorul final la 4-1.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.552 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger