AcasăSPORTArbitrii mentin suspansul in Liga 1

Arbitrii mentin suspansul in Liga 1

Ovidiu Hategan

Liderul campionatului s-a intors cu un punct de la Targu Jiu, partida in care „centralul” Hategan a dat gazdelor o lovitura de la 11 metri, la scorul de 2-1 pentru bucuresteni.

Ovidiu Hategan

La finalul confruntarii de sambata seara, ambele echipe au acuzat prestatia brigazii conduse de Ovidiu Hategan. Gazdele i-au imputat „centralului” din Arad usurinta cu care l-a eliminat pe Voiculet, in minutul 67, la o faza in care fotbalistul gorjenilor a atins mai intai mingea si abia apoi piciorul lui Moti.

Pandurii - Dinamo, un meci in care rezultatul final a fost viciat de "centralul" Ovidiu Hategan

La randul lor, dinamovistii se plang ca Ovidiu Hategan a dictat in compensatie penalty pentru Pandurii, in minutul 82, Lemnaru fiind cel care a faultat primul in duelul cu ivorianul Kone. De fapt, Hategan nu avea nicio intentie sa indice lovitura de la 11 metri, semnalizarea asistentului Octavian Sovre determinandu-l pe „central” sa dicteze penalty pentru gazde. „Nu inteleg maniera de arbitraj, nu e prima oara cand Hategan ne arbitreaza asa. Pacat! Voiculet a fost eliminat aiurea”, a declarat Marin Condescu, presedintele gruparii oltene.

Rezultatul de 2-2 mentine Dinamo pe primul loc in campionat, cu 44 de puncte, unul mai mult decat CFR Cluj, ocupanta pozitiei secunde. Altfel, atacantul Ionel Danciulescu a marcat la Targu Jiu cel de-al 204-lea sau gol din cariera in prima liga. Tot impotriva Pandurilor, Marius Niculae l-a egalat pe brazilianul Wesley Lopez in fruntea clasamentului golgeterilor, ambii avand 15 reusite in acest sezon.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger