AcasăSPORTArabii nu se lasă până nu cuceresc întregul sport mondial

Arabii nu se lasă până nu cuceresc întregul sport mondial

Turneul Mondial de Snooker adaugă pe lista Grand Prix-urilor, o nouă etapă: Masters-ul din Arabia Saudită.

Era de la sine înțeles că în țara șeicilor, nimeni nu joacă pe degeaba. Competiția va avea loc în luna august, iar câștigătorul va încasa peste 2 milioane de euro.

 “Champions League-ul” snooker-ului în orient – premii colosale

Acest turneu se alătură tradiționalelor evenimente „Triple Crown” și devine al doilea ca dotare financiară din calendarul mondial, atrăgând cu siguranță atenția tuturor iubitorilor de snooker.

Nu doar premiile uriașe sunt atrăgătoare, ci și accesibilitatea competiției. Toți cei 128 de jucători profesioniști sunt eligibili, alături de șase invitați speciali (wild cards) din Arabia Saudită.

Această deschidere oferă o șansă fantastică chiar și sportivilor mai puțin cunoscuți să concureze pentru un titlu prestigios și să-și demonstreze talentul pe scena mondială.

Prințul Abdulaziz bin Turki Al Faisal, Ministrul Sportului din Arabia Saudită, a declarat entuziasmat: „Arabia Saudită își consolidează rolul de gazdă pentru diverse evenimente sportive de top, iar includerea snooker-ului în această listă ne onorează.

Sperăm ca acest turneu să crească popularitatea sportului în regiune și să ofere o platformă de dezvoltare pentru tinerii talentați din Arabia Saudită.”

Inaugurarea Saudi Arabia Snooker Masters marchează un pas important în expansiunea Turneului Mondial de Snooker și demonstrează popularitatea sa crescândă la nivel global.

Arabii știu că turneul va oferi spectacol atât pentru jucători, cât și pentru spectatori, contribuind astfel la creșterea popularității sportului din est și, cu siguranță, nu se vor uita la bani.

author avatar
Mihail Ioan
2.877 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger