AcasăSPORTArabii ii pun lumea la picioare lui Razvan Lucescu: Avion privat 24/7!...

Arabii ii pun lumea la picioare lui Razvan Lucescu: Avion privat 24/7!

Tehnicianul roman vrea sa le arate elevilor sai drumul spre Liga Campionilor

Ultima victorie obtinuta de Al Jaish, 2-0 cu Al Gharafa, luni seara, i-a bucurat la culme pe superiorii lui Razvan Lucescu. Antrenorul roman are promisa o prima faraonica daca isi indeplineste obiectivul!

Lucescu are o relatie apropiata cu presedintele clubului

Cu un stil de joc bazat pe defensiva si contraatac, Al Jaish a reusit sa urce pe locul 3 in clasament dupa victoria cu 2-0 din meciul cu Al Gharafa. Incantat de rezultat, dar mai ales de strategia tehnicianului roman, Hamad Al Attiyah, presedintele clubului Al Jaish, l-a comparat pe Razvan Lucescu cu marii antrenori italieni adepti ai stilului „catenaccio”. Hamad Al Attiyah nu s-a multumit doar sa laude munca „Juniorului”, ci i-a facut acestuia o promisiune demna de un nabab: avion personal pentru Lucescu, daca Al Jaish o prinde din urma pe Lakhwiya, ocupanta pozitiei a doua in prima liga qatareza (sase puncte peste Al Jaish): „Te vei putea folosi de el oricand doresti, tu sau familia ta, in orice deplasare din orice colt al lumii!”. In fotbal, de un asemenea lux se mai bucura doar Samuel Eto’o, atacantul lui Anji Makhachkala, caruia patronul Suleyman Kerimov i-a pus la dispozitie un charter, in caz ca vrea sa faca o plimbare.

Buget de 20 de milioane de dolari

Tehnicianul roman vrea sa le arate elevilor sai drumul spre Liga Campionilor

Avionul privat nu este singura prima speciala promisa lui Razvan Lucescu. Calificarea echipei Al Jaish in Liga Campionilor Asiei ii va aduce si un buget de transferuri de 20 de milioane de dolari! Ramane de vazut daca fostul „principal” al Rapidului va transfera jucatori romani sau va miza, la fel ca tatal sau, pe brazilieni tineri si dornici de afirmare.

author avatar
Cristi Ionita
583 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger