AcasăSPORTArabii i-au pus pusca in gat lui Messi

Arabii i-au pus pusca in gat lui Messi

Messi, ferindu-se de pusca supraveghetorului sau

Scene terifiante s-au produs, luni seara, la Aeroportul International „Regele Khalid” de langa Riyadh, echipa Argentinei, care va sustine astazi un meci test cu Arabia Saudite, fiind primita cu caldura, dar si cu teava pustii.

Messi, ferindu-se de pusca supraveghetorului sau

Mii de sauditi s-au calcat in picioare pentru a ajunge cat mai aproape de vedetele argentiniene, in frunte cu inegalabilul Lionel Messi. Luate prin surprindere, fortele de ordine au facut fata cu greu.

Arabii s-au calcat in picioare la aeroport

Soldatii au fost atat de uimiti de invalmaseala creata incat unul dintre ei, din neatentie, a indreptat arma spre gatul celui mai bun fotbalist al planetei. Speriat, Messi a cerut sa fie transportat rapid la hotel. Arabia Saudita si Argentina se infrunta in aceasta seara intr-un meci de verificare care va umple conturile Federatiei de la Buenos Aires. Pe langa transport si cazare, seicii le vor plati sud-americanilor cate 35.000 de euro pentru fiecare minut in care Messi va fi teren. Astfel, daca vedeta Barcelonei va evolua tot meciul, argentinienii incaseaza peste 3 milioane de euro.

author avatar
Cristi Ionita
201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger