AcasăSPORTAplauze pentru Ekeng. Ultim omagiu, pe stadionul Dinamo

Aplauze pentru Ekeng. Ultim omagiu, pe stadionul Dinamo

Pe stadionul din Stefan cel Mare e o tristete greu de descris in cuvinte. Nu se mai aud strigate de sustinere pentru formatia dinamovista, cum se intampla de obicei, ci totul e invaluit intr-o liniste grea, intrerupta doar de aplauze pentru Patrick Ekeng.

In aceste momente, colegii, reprezentantii clubului, dar si fanii care au tinut sa ii aduca un ultim omagiu tanarului Patrick Ekeng se afla in zona gazonului in centrul caruia s-a format, de aproape o saptamana, de cand s-a produs tragedia, un adevarat altar de flori si lumanari.

Sute de persoane sunt la aceasta ora pe stadionul Dinamo, locul unde se afla, pentru ultima oara, Patrick Ekeng, fotbalistul care purta tricolul cu numarul 14 in formatia alb-rosie si retras in sem  de respect pentru sportiv.

Sicriul cu trupul camerunezului in varsta de 26 de ani a fost adus pe stadionul formatiei la care era legitimat, in semn de omagiu.

Tanarul care a pierit dupa ce a cazut secerat pe gazon, vinerea trecuta, in timpul meciului cu Viitorul Constanta, nemaiputand fi salvat, va fi apoi condus catre Aeroportul Otopeni, de unde va ajunge in tara sa natala, pentru a fi inmormantat.

Trebuie spus ca suporterii si colegii care au tinut sa vina la aceasta ceremonie de comemorare a tanarului camerunez l-au aplaudat indelung pe Ekeng, in cateva randuri, dar si faptul ca fanii alb-rosii au in plan sa insoteasca, tot in semn de omagiu pentru tanarul lor coleg, cortegiul funerar pana la Aeroportul Otopeni.

sursa foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

author avatar
Cristina Stefan
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger