AcasăSPORTApel din Stefan cel Mare: Dinamovistul Multescu nu vrea Steaua retrogradata

Apel din Stefan cel Mare: Dinamovistul Multescu nu vrea Steaua retrogradata

Dinamovistii se antreneaza cu gandul la Steaua

Antrenorul formatiei Dinamo, Gheorghe Multescu, isi doreste ca Steaua sa nu fie retrogradata in urma cazului „Valiza”, fiind de parere ca echipa sa poate fi implinita doar atunci cand invinge adversari puternici.

Dinamovistii se antreneaza cu gandul la Steaua

„Asteptam sa se rezolve favorabil cazul Stelei. Trebuie sa-ti respecti adversarul ca sa fii mai puternic decat el si sa-l invingi. Vom putea sa invingem daca ne vom face o echipa buna, depinde numai de noi. As vrea ca Steaua sa ramana in Liga 1. Atunci te simti implinit ca echipa, cand castigi impotriva unor adversari puternici”, a declarat Multescu.

Tehnicianul a organizat pe stadionul „Dinamo” un trial intre echipa a doua a clubului si una formata din jucatori aflati in probe, dupa modelul pe care il aplica atunci cand antrena in Turcia. „E mult de munca, ati vazut si aici, marea majoritate a jucatorilor a fost pentru echipa a doua. Vrem sa construim si baza pentru viitor. In Turcia, in fiecare vara faceam cate un trial cu echipele de amatori din orasul respectiv. Un singur jucator a iesit, l-am luat la Samsunspor si a fost vandut cu 5 milioane de dolari”, a explicat cel poreclit „SMURD”. In ceea ce priveste posibilitatea ca atacantul Marius Alexe si mijlocasul Cosmin Matei sa fie transferati la Kuban Krasnodar, antrenata de Dorinel Munteanu, Multescu a precizat ca nu se va impotrivi in cazul in care ar veni o oferta avantajoasa: „Daca vin cu bani multi, se discuta. Am discutat si cu Negoita si Anghelache, daca oferta e atractiva, se discuta. Alexe este un jucator foarte bun, de care echipa are nevoie, dar nu e nimeni de neinlocuit. Daca e o oferta financiara foarte buna si el doreste, nu-l poate tine nimeni cu sila”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger