AcasăRecomandariAparat de Jose Preto, „seful” avocatilor portughezi

Aparat de Jose Preto, „seful” avocatilor portughezi

Pentru finantatorul clubului Steaua, perioada de detentie de aproape un an nu inseamna nimic cand vine vorba de lupta cu „sistemul”. Cel putin asta da de inteles latifundiarul prin actiunile intreprinse.

Gigi Becali asteapta, acum, ca Jose Preto sa-i castige procesul intentat statului roman la CEDO

Chiar daca in Romania are o armata de avocati la dispozitie, Gigi Becali nu da doi bani pe experienta lor internationala.  Astfel se explica decizia de a-l angaja pe Jose Preto, renumit aparator portughez, care-l va reprezenta la CEDO in procesul intentat statului roman! Lusitanul are studii in teologie (aspect cu siguranta apreciat de Becali!) si sociologie, a lucrat ca jurnalist si a predat filosifie si istoria dreptului la cateva universitati europene. In prezent, este poate cel mai influent avocat portughez, despre el spunandu-se ca nu a pierdut niciun proces la CEDO. „Domnul Preto este specializat pe drept penal. Cu el am inceput o colaborare, ne va reprezenta pe plan extern”, a declarat Maria Vasii, unul dintre aparatorii finantatorului stelist.

Luat pe sus de gardieni

Jose Preto

Pana sa castige „razboiul” declarat statului roman, Becali trebuie sa-si resolve problemele avute la Penitenciarul Poarta Alba. Conform Romania Tv, latifundiarul din Pipera a avut probleme dupa interviul dat sambata seara la aceasta televiziune. Din cate se pare, imediat ce-a fost auzit pe post, Becali s-a trezit cu mai multi gardieni dand buzna in celula si luandu-i din mana telefonul mobil, chiar in timp ce vorbea pentru Romania Tv. Pana atunci, patronul FC Steaua apucase sa declare: „Nu sunt un om fricos, dar imi ajunge. Rog statul roman sa-mi salveze familia distrusa, care plange incontinuu, ca mi s-a promis o zi libera de Sfantul Gheorghe, apoi de 1 mai, de 9 mai, dar mi-au taiat-o. Sper ca cineva sa nu se supere acum si sa zica «ce, ba, tu vorbesti, ia sa-ti taiem si ziua asta!» (…). Palatul meu va fi «Palatul Dreptatii» si acolo vor lucra avocati din toata lumea si acolo vor fi primite petitiile de la toate puscariile din Tara Romaneasca. Acolo se vor apara drepturile detinutilor. Vreau sa salvez zeci de oameni, de parinti care mor de dorul copiilor”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
579 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger