AcasăSPORTApararea lui "Il Luce", cocosata de Franta

Apararea lui „Il Luce”, cocosata de Franta

Franta a marcat trei goluri in ultimele patru minute ale partidei

Cu o linie de fund alcatuita exclusiv din jucatorii campioanei Sahtior Donetk, nationala Ucrainei a fost umilita in amicalul cu Franta de luni seara.

Franta a marcat trei goluri in ultimele patru minute ale partidei

Reprezentativa Frantei, adversara Romaniei in grupa D de calificare la Euro 2012, a invins intr-un meci amical disputat luni seara, la Donetk, scor 4-1, selectionata Ucrainei. Pentru gazdele viitorului turneu final – sustinute din tribune de foarte putini suporteri – a marcat Timosciuk (’53), francezii punctand prin (Gameiro ’58), Martin (’87, ’90) si Kaboul (’89).

Portarul Piatov a incasat un gol de la 30 de metri

Selectionerul Laurent Blanc a folosit urmatorul „11”: Mandanda – Reveillere, Kaboul, Sakho (’76 Abidal), Evra – Cabaye (’76 Martin), Mvila, Matuidi (’76 Diaby) – Remy (’64 Ribery), Gameiro (’64 Benzema), Menez (’64 Malouda). Usturatoarea infrangere surprinde mai ales prin prisma scorului, mai cu seama ca selectonerul gazdelor, Oleg Blohin, a inceput partida cu o aparare „marca Lucescu”: cei patru fundasi titulari cu Franta (Kobin, Kucher, Iscenko si Sevciuk), plus portarul (Piatov) sunt pregatiti la Sahtior Donetk de antrenorul roman.

Benzema (stanga) nu si-a trecut numele pe lista marcatorilor

Ca o dovada a greselilor comise de apararea campioanei Ucrainei sa spunem ca Blohin a efectuat o singura modificare in defensiva, inlocuindu-l pe Kucher (minutul 33) cu Khachiridi. Pentru ca seara sa fie un adevarat cosmar, Piatov a incasat un gol de la peste 30 de metri.

 

 

 

 

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger