AcasăSPORTAnuntul disperat al unui goalkeeper de perspectiva: "Am fost cel mai bun...

Anuntul disperat al unui goalkeeper de perspectiva: „Am fost cel mai bun din Romania. Acum nimeni nu ma vrea!”

Viata unui portar de fotbal este extrem de dificila, in conditiile in care exista un singur asemenea post in formula de start si nu se poate vorbi de o eventuala polivalenta.

De acest aspect s-a lamurit si lituanianul Giedrius Arlauskis, fostul goalkeeper al formatiei Unirea Urziceni, in periplul sau prin Rusia.

Ajuns rezerva de lux la Rubin Kazan, Arlauskis isi cauta cu disperare o noua echipa in Liga I, campionat despre care spune ca „in Romania m-am simtit cel mai bine”.

Lituanianul de 25 de ani a fost desemnat cel mai bun portar din Romania in 2009, perioada in care juca cu Unirea Urziceni in grupele Ligii Campionilor si in care era considerat unul dintre cei mai promitatori goalkeeperi din lume.

In ciuda CV-ului sau interesant ce numara si sapte selectii in nationala Lituaniei, Arlauskis nu mai are cautare in Liga I, lucru de care se plange si lituanianul.

„Candva am fost cel mai bun portar din Romania, iar acum se pare ca nimeni nu mai are nevoie de serviciile mele” este anuntul socant facut de Arlauskis. Secretul sta in pretentiile lituanianului, acest solicitand, printre altele, sa aiba postul de titular asigurat, desi a jucat doar in sapte meciuri oficiale in ultimii trei ani.

author avatar
Cristi Ionita
536 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger