AcasăSPORTAnuntul care incinge atmosfera la Steaua: "Banii sau plecam!"

Anuntul care incinge atmosfera la Steaua: „Banii sau plecam!”

Egalul neasteptat inregistrat de Steaua pe teren propriu, 1-1 cu Dinamo, a dinamitat atmosfera din vestiarul campioanei.

Desi Steaua are inca puncte importante avans fata de Astra Giurgiu si Petrolul Ploiesti, trupa lui Laurentiu Reghecampf nu mai este deloc sigura pe castigarea titlului.

Bagati in sedinta de staff-ul tehnic si de cel administrativ, fotbalistii lui Reghecampf au rabufnit si i-au amenintat pe oficialii clubului cu dezertarea.

Motivul? Evident banii. Conform gsp.ro, mai multi fotbalisti ai Stelei se plang ca mai au de incasat si cate 10 prime restante din sezonul 2012-2013, desi Steaua s-a umplut de bani in actualul sezon, care este considerat cel mai bun din istoria clubului.

De altfel, imposibilitatea de a achita datoriile din sezonul trecut i-a facut pe cei de la Steaua sa reduca salariile anul acesta si sa evite sa mai puna la bataie prime consistente pentru victorii, cum se intampla in alti ani.

In schimb, stelistii au incasat deja cate 100.000 de euro pentru calificarea in grupele UEFA Champions League, banii fiindu-le virati in conturi in momentul in care s-au incasat mai multe bonusuri din partea UEFA.

Sursa amintita precizeaza ca stelistii au incasat zilele acestea doar cate o treime din restantele pe sezonul trecut si exista dubii ca restul de bani vor mai fi platiti in conditiile in care principalul sustinator al echipei, Gigi Becali, este incarcerat de mai bine de noua luni.

author avatar
Cristi Ionita
265 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger