AcasăSPORTAnunt PROST pentru Bute: daca pierde meciul cu Kessler, englezul Froch SE...

Anunt PROST pentru Bute: daca pierde meciul cu Kessler, englezul Froch SE RETRAGE din box!

Lucian Bute ar putea ramane fara adversari, dupa ce Carl Froch a sustinut, ieri, ca se va retrage din activitate, daca pierde meciul cu Mikkel Kessler, iar Andre Ward si-a anuntat revenirea dupa operatia suferita la umar.

Kessler (stanga) si Froch se bat pentru "totul sau nimic"

Ideea ca invinsul dintre Froch si Kessler sa se retraga din activitate a fost lansata de britanic, care a precizat: „Am senzatia ca pentru pierzator va fi sfarsitul. Nu cred ca Mikkel Kessler va mai dori sa urce in ring daca pierde acest meci. Si nici eu nu cred ca voi mai putea”.

Andre Ward a fost afectat de o accidentare la umar

Danezul imbratiseaza si el ideea: „Daca nu pot sa-l bat pe Froch la el acasa, inseamna ca nu mai sunt ce eram candva si, astfel, nu as mai avea motive sa mai urc in ring”. In acest joc de-a retragerea s-a implicat inclusiv americanul Andre Ward, castigatorul SuperSix din 2011.

Bute inca nu stie exact cine va fi viitorul sau adversar

Abia revenit dupa o operatie suferita la umar, pugilistul american intentioneaza sa-i incheie cariera boxerului care iese invingator dintre Froch si Kessler. Planul lui Ward complica calendarul gandit de Lucian Bute, care dorea, la randul sau, sa-l provoace la un duel pe invingatorul marelui meci de la Londra. Pana atunci, exista posibilitatea ca americanul sa-i sufle lui Bute si primul adversar din 2013, Ward anuntand ca este dispus sa-si masoare fortele cu camerunezul Sakio Bika sau muntenegreanul Nikola Sjekloca, boxeri care se infrunta pe 16 februarie pentru titlul de campion mondial interimar WBC la categoria supermijlocie.

author avatar
Cristi Ionita
339 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger