AcasăSPORTAntrenorul Vasluiului confirma tentativa de blat a lui Zotta!

Antrenorul Vasluiului confirma tentativa de blat a lui Zotta!

Hizo tine isonul patronului Porumboiu

Partida din aceasta seara, dintre FC Vaslui si Rapid, a starnit deja un razboi mediatic, patronul moldovenilor acuzandu-l pe fostul sau angajat, Constantin Zotta, ca a incercat sa-i corupa jucatorii.

Hizo tine isonul patronului Porumboiu

Porumboiu a declansat scandalul duminica seara, la tv. Acesta a anuntat ca presedintele adus la Rapid ca inlocuitor al lui Dinu Gheorghe se tine de prostii. Concret, suna jucatori de la echipe adverse si le propune transfeeruri in strainatate. „I-am intrebat pe jucatori daca au fost sunati de cineva de la Rapid, iar patru dintre ei au recunoscut. Mi-au zis ca i-a sunat Zotta … nemernicul asta! Categoric a fost o tentativa de coruptie”, a tunat Porumboiu.

Razvan: „Eu sunt antrenor, in vreme ce Porumboiu apare in stenograme”

Razvan Lucescu

Imediat dupa declansarea furtunii, Rapidul a luat pozitie fata de acuzele aduse. Mai intai, a intrat in scena Constantin Zotta, acesta amenintand cu tribunalul. „O sa-l dau in judecata pe Adrian Porumboiu, nu este adevarat ca am contactat jucatori de la FC Vaslui. Porumboiu trebuie sa aiba grija sa-si plateasca jucatorii si staff-ul”, a precizat cel care, pana acum o luna, numara salariu primit de la afaceristul vasluian. La scurt timp dupa interventia lui Zotta, a intrat in scena si antrenorul Razvan Lucescu: „Atentie, domnule Porumboiu! Nu-ti bate joc de oamenii pe care nu-i cunosti. Intre mine si el e o mare diferenta: eu sunt antrenor, in vreme ce el in stenograme (n.r. stenogramele DNA). Un om dezgustator, un om care face numai rau”, a punctat Lucescu jr.

Cei patru jucatori erau de fapt trei

Pentru a intretine conflictul, ieri, Viorel Hizo a confirmat tentativa de corupere a jucatorilor de la FC Vaslui. „Trei jucatori din lotul nostru au afirmat in vestiar ca au fost contactati telefonic de catre oficiali ai Rapidului. Este regretabil si jenant ca, la acest nivel, indiferent de ce discutii au fost, sa contactezi jucatori din echipa adversa cu cateva zile inainte de intalnirea directa”, s-a plans atrenorul moldovenilor. FC Vaslui si Rapid se vor intalni, in aceasta seara, de la ora 20.30, la Vaslui, in ultimul meci al anului in Liga 1.

author avatar
Sebastian Stan
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger