AcasăSPORTAntrenorul Tadici, acuzat ca s-a ramolit

Antrenorul Tadici, acuzat ca s-a ramolit

Modul lui Tadici de a pregati echipa este depasit

Cu o vechime de 38 de ani in antrenorat, Gheorghe Tadici a demonstrat in meciul pierdut cu Ungaria ca n-are valoare sa conduca prima reprezentativa spre o performanta notabila.

Modul lui Tadici de a pregati echipa este depasit

Inca de luni seara, antrenorul Romaniei a realizat ca duelul cu Ungaria va fi decisiv pentru calificarea in semifinalele Euro 2012. Cu toate acestea, tehnicianul de 60 de ani a pregatit lamentabil partida de la Novi Sad, esecul cu 19-25 eliminand fetele noastre de la Europene.

Apararea Romaniei nu a gasit solutii pentru a o stopa pe Gorbicz (cu mingea)

rima greseala pe care i-o imputa specialistii este ca a folosit impotriva Spaniei acelasi 7 de baza, chiar si in momentul in care aveam 8 sau 10 goluri avantaj, perioada de joc in care se impunea o menajare a titularelor.

Recitalul gafelor a continuat in disputa cu Ungaria, cand Tadici a intarziat schimbarea portarului, desi era evident ca Paula Ungureanu nu se afla in apele ei. In plus, tehnicianul a asteptat minuni de la Cristina Neagu, handbalista care abia revenita dupa o pauza de doi ani, jucatoare care nu poate duce mai mult de o repriza la nivel inalt. Bomboana de pe coliva a fost pusa la jumatatea reprizei secunde, cand, desi Romania inca avea sanse sa intoarca rezultatul, Tadici a solicitat un time-out, dar nu pentru ca gasise o solutie miraculoasa, ci pentru a le certa pe fete, si asa epuizate fizic si psihic. Selectionerul mai este invinuit ca favorizeaza anumite jucatoare, una dintre febletele sale fiind Crina Pintea, de care s-a folosit constant si la HC Zalau.

Desi are contract semnat pe patru ani, cu obiectiv principal realizarea unei echipe care sa se bata pentru medalii la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, Tadici pare sa fie depasit de evenimente, dar si de vremuri. Se vorbeste deja despre intentia FRH de a apela la un specialist modern, din strainatate, care sa aduca un suflu nou la echipa, vezi modelul Jakob Vestergaard la Oltchim Rm.Valcea. Pana sa se ia o decizie in ceea ce priveste selectionerul, Romania mai are de disputat astazi un meci cu Germania (19.15, live pe TVR 2), iar un rezultat favorabil ne-ar putea oferi posibilitatea de a evolua in meciul pentru locurile 5-6 de sambata, de la Belgrad.

author avatar
Cristi Ionita
185 afisari
Zenville

Ultimele știri

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...

Vânt puternic în mai multe zone din țară. Avertizare de la ANM – HARTA/Cum va fi vremea în București

Vântul va avea intensificări, vineri, în cea mai mare parte a țării. Rafalele vor fi mai puternice la munte, în zona înaltă. Meteorologii au...
proger