AcasăSPORTAntrenorul Stelei: Bergodi, Conceicao sau Grigoraş

Antrenorul Stelei: Bergodi, Conceicao sau Grigoraş

Patronul Stelei continuă negocierile cu trei antrenori: italianul Cristiano Bergodi, portughezul Tony Conceicao şi românul Petre Grigoraş. Potrivit finantatorului, unul dintre acesta va prelua gruparea din Ghencea

„Lupta” pentru postul de tehnician al Stelei rămâne deschisă în continuare. Finanţatorul „roş-albaştrilor” a explicat motivele pentru care s-a renunţat la două nume de pe lista antrenorilor, întocmită de Mihai Stoica. „Nu facem ca managerul deocamdată. Managerul mi-a reproşat că l-am pus pe Cârţu. Dar mai facem odată cum vreau eu.

Dacă greşesc iar o să se ocupe managerul. Varianta Costacurta a căzut. Eu vreau antrenor care să cunoască Steaua şi fotbalul românesc. Boloni a avut termen până azi. De azi ne îndreptăm spre alţi atrenori”, a declarat Becali.

Gigi Becali a anunţat şi numele antrenorilor din care va alege viitorul tenician al Stelei. „Ne-am gândit la Bergodi, pentru că a reuşit să facă treabă deşi nu avea un lot competitiv. Grigoraş să stea liniştit că aici nu dictează managerul. Şi Conceicao e pe listă. Din ei trei se va alege următorul antrenor”, a explicat Becali.

author avatar
Sebastian Stan
102 afisari

1 COMENTARIU

  1. jiji ar trebui sa-i ia pe toti trei,poate,poate ii vor baga mintile in cap lui el ciobandante.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger