AcasăRecomandariAntrenorul nationalei de fotbal, obligatoriu sa aiba cont pe Facebook si Twitter!

Antrenorul nationalei de fotbal, obligatoriu sa aiba cont pe Facebook si Twitter!

Candidat cu cele mai mari sanse la alegerile din 5 martie, fostul international Gica Popescu vrea sa schimbe intreaga mentalitate care guverneaza in prezent fotbalul romanesc.

Gica Popescu vrea schimbarea mentalitatii in Federatie
Victor Piturca, un selectioner nu tocmai familiarizat cu Facebook-ul
Hagi este increzator in proiectului cumnatului sau

Acesta isi propune sa aduca un aer proaspat la Federatie, la absolut toate departamentele si nivelurile. Vizat de schimbarea mentalitatii este si selectionerul echipei nationale, in prezent, Victor Piturca. Recunoscut drept un caracter introvertit, cel poreclit „Satana” va fi obligat sa-si schimbe obiceiurile, anunta „prosport.ro”. In primul rand, Popescu crede ca un antrenor trebuie sa fie cat mai activ pe retelele de socializare, in special Facebook si Twitter. Inaintea meciurilor, acesta va posta pe Internet informatii despre prima reprezentativa, aceeasi misiune revenindu-le si jucatorilor!

Un nou website pentru Federatie, regandirea intregului department de marketing si deschiderea unei televiziuni on-line sunt alte idei pe care „Baciul” vrea sa le puna in aplicare in timpul mandatului sau la „Casa Fotbalului”.

Fond de pensii pentru fostii jucatori

La fel ca Gino Iorgulescu, presedintele LPF, si Gica Popescu are in vedere ajutorarea fostelor glorii ale echipei nationale. „Propunem adoptarea unui fond de pensii, al unui fond de solidaritate si a unui sistem obligatoriu de asigurare de sanatate. Prin fondul de pensii dorim sa asiguram un venit pentru 5-7 ani jucatorilor retrasi din activitate, bani care sa le ofere acestora sansa pregatirii pentru relansarea carierei. Fondul de solidaritate va fi asigurat printr-o contributie fixa lunara din partea tuturor actorilor implicati in fenomen”, a explicat Popescu ieri, intr-o conferinta de presa.

Hagi se ocupa de centrele regionale

Impreuna cu Ilie Dumitrescu si Anghel Iordanescu, Gheorghe Hagi se va ocupa de implementarea la nivel national a strategiei si viziunii de relansare a fotbalului romanesc. Pe scurt, planul l-a dezvaluit chiar „Baciul”: „Vom crea cate un centru regional la fiecare cinci judete. In fiecare centru regional vom alcatui cate o selectionata regionala la fiecare nivel de varsta. Vom dori, astfel, ca toti jucatorii cu potential sa fie selectionati in aceste regiuni. Vom crea si o competitie intre aceste selectionate regionale, iar de aici isi vor lua jucatori antrenorii echipelor nationale de juniori si tineret”.

Familia Bivolaru, reunita la FRF

„Departamentul juridic si de licentiere al FRF va fi condus de un tanar cu studii in Elvetia si licentiat in drept. Pentru ca se afla sub contract cu o mare entitate internationala sportiva, nu-i vom face cunoscut numele decat dupa castigarea alegerilor”, a anuntat Gica Popescu in conferinta de presa. Cel vizat pentru acest post este Octavian Bivolaru (32 de ani), baiatul lui Cristi Bivolaru, fost si viitor director de relatii internationale in cadrul FRF. In prezent, Octavian lucreaza pentru FIFA, in cadrul departamentului juridic.
Din echipa „Baciului” vor mai face parte Anghel Iordanescu (director ethnic), Bogdan Stelea (selectionerul nationalei de tineret), Ilie Dumitrescu (seful departamentului de strategie), Adalbert Kassai (secretar general) si Dumitru Mihalache (seful departamentului competitii).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger