AcasăSPORTAntrenorul Mircea Rednic a suferit un infarct! Ce au decis medicii! Anunțul...

Antrenorul Mircea Rednic a suferit un infarct! Ce au decis medicii! Anunțul celor de la UTA Arad

sursa foto: Facebook/UTA Arad

Emoții pentru apropiații și cunoscuții lui Mircea Rednic, dar și pentru suporterii „sportului rege”.

Tehnicianul Mircea Rednic, actualmente antrenorul formației UTA Arad, a ajuns pe mâna medicilor. Cunoscutul om de fotbal a suferit un infarct.

Anunțul despre starea de sănătate a antrenorului a venit chiar din direcția clubului de fotbal arădean. Reprezentanții UTA Arad au informat, în urmă cu scurt timp, faptul că antrenorul Mircea Rednic a suferit un infarct miocardic.

Și că, în urma unui control amănunțit, doctorii au luat decizia să-i monteze lui Rednic un stent. Omul de fotbal va rămâne sub observația medicilor timp de câteva zile.

Multă sănătate, Mircea Rednic! În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic.

Astăzi, în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile”, se precizează într-un mesaj transmis miercuri pe pagina oficială de Facebook a clubului UTA Arad.

UTA Arad: „Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână”

După ce se va recupera complet, antrenorul în vârstă de 61 de ani este așteptat să revină pe banca tehnică a formației arădene. Acest lucru ar urma să se întâmple în circa o săptămână.

Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment.

Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!”, au mai transmis reprezentanții UTA Arad.

Luni seară, 28 august, UTA Arad a învins FCSB, scor 2-1, în etapa a şaptea a Superligii.

414 afisari

6 COMENTARII

  1. @ Fost antrenor la Viitorul lui Hagi se resimte ajungând ȘI la UTA lui Duckadam, în condiții de ceva performanțe, Hagi „decontând” probabil ceva mai mult din presiuni pe la Mircea, Rednic de la apărare și mai puțin la Lucescu, ? Vitejii generației de „haules”, că de aur a fost, începe să prefere ,,dietele cu morcovi” , ? Și Duckadam a dus-o dificil cu performanțele, ? Pe vremea cu Duckadam ”vitejiile” erau prin Yugoslavia, actual fiind pe la Ucraina, ? Vladikavkaz, Lankaran, mesaje ,,distructive” probabil, la Rednic, pe trasee ,,mai din spate” și de la ,,Rușine să vă fie !” , ,,ruine”, cu, ”războinicii luminii” ,etc. ,?

  2. & Presiunea de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni a fost probabil mai ”accentuate” la Duckadam și probabil și la familia Țopescu, ”actualizate” și cu „evoluțiile” ulterioare din fotbal și societate, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger