AcasăSPORTAntrenorul Mircea Rednic a suferit un infarct! Ce au decis medicii! Anunțul...

Antrenorul Mircea Rednic a suferit un infarct! Ce au decis medicii! Anunțul celor de la UTA Arad

sursa foto: Facebook/UTA Arad

Emoții pentru apropiații și cunoscuții lui Mircea Rednic, dar și pentru suporterii „sportului rege”.

Tehnicianul Mircea Rednic, actualmente antrenorul formației UTA Arad, a ajuns pe mâna medicilor. Cunoscutul om de fotbal a suferit un infarct.

Anunțul despre starea de sănătate a antrenorului a venit chiar din direcția clubului de fotbal arădean. Reprezentanții UTA Arad au informat, în urmă cu scurt timp, faptul că antrenorul Mircea Rednic a suferit un infarct miocardic.

Și că, în urma unui control amănunțit, doctorii au luat decizia să-i monteze lui Rednic un stent. Omul de fotbal va rămâne sub observația medicilor timp de câteva zile.

Multă sănătate, Mircea Rednic! În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic.

Astăzi, în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile”, se precizează într-un mesaj transmis miercuri pe pagina oficială de Facebook a clubului UTA Arad.

UTA Arad: „Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână”

După ce se va recupera complet, antrenorul în vârstă de 61 de ani este așteptat să revină pe banca tehnică a formației arădene. Acest lucru ar urma să se întâmple în circa o săptămână.

Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment.

Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!”, au mai transmis reprezentanții UTA Arad.

Luni seară, 28 august, UTA Arad a învins FCSB, scor 2-1, în etapa a şaptea a Superligii.