AcasăSPORTAntrenorul Marius Şumudică, internat la un spital din Turcia

Antrenorul Marius Şumudică, internat la un spital din Turcia

sursa foto: Facebook/Gaziantep Futbol Kulübü

Început de an deloc ușor pentru cunoscutul antrenor român, la capitolul sănătate. Informații de ultimă oră indică faptul că Marius Șumudică, tehnicianul în vârstă de 52 de ani, este internat într-un spital din Turcia.

Veștile i-au îngrijorat pe cunoscuții omului de fotbal, dar și pe suporterii „sportului rege” – atât din țară, cât și din Turcia.

Anunțul de pe pagina de Facebook a clubului

Tehnicianul Marius Şumudică s-a simţit rău şi este internat la spitalul Sani Konukoğlu, după o serie de analize amănunţite, a anunţat, luni, 8 ianuarie, clubul Gaziantepspor, potrivit news.ro.

Conform sursei citate, Marius Şumudică a revenit în Turcia săptămâna trecută, când era deja bolnav. Din câte se pare, în ultimele zile, el s-a simţit din ce în ce mai rău. Astfel că a fost supus unor noi investigaţii medicale. Potrivit aceleiași surse, starea sa de sănătate se îmbunătăţeşte. Așadar, sunt vești optimiste în ceea ce privește starea cunoscutului tehnician român.

„Îi urăm directorului nostru tehnic Marius Sumudică însănătoşire grabnică”, a transmis clubul turc.

După egalul cu Pendikspor, Gaziantep a ajuns la 20 de puncte acumulate în 18 runde, echipa lui Marius Șumudică fiind pe locul 14 în Turcia, la două puncte deasupra locurilor retrogradabile, potrivit digiport.ro.

author avatar
Andrei Coman
404 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger