AcasăSPORTAntrenorul lui Dinamo inca mai spera la calificare! „Nu e imposibil sa...

Antrenorul lui Dinamo inca mai spera la calificare! „Nu e imposibil sa intorci rezultatul”

Stoican este gata sa-i duca pe dinamovisti in Europa League, desi este huiduit de fani

Derby-ul Steaua – Dinamo s-a terminat dezastruos pentru cainii rosii. Trist si vizibil afectat dupa esecul cu Steaua, 2-5, Flavius Stoican inca nu si-a pierdut speranta la calificare.

Stoican a analizat la rece toate golurile primite de echipa pe care o antreneaza, dar spune ca este increzator si ca sunt sanse pentru ca rezultatul sa fie schimbat in retur.

„Pacat ca am primit goluri la aproape fiecare situatie a Stelei, dar trebuie sa fim realisti si sa spunem ca astazi au fost mai buni ca noi. Au avut si sansa, dat sansa tine cu cei mai buni. Sigur ca Steaua are prima sansa la calificare, dar nu e imposibil sa intorci rezultatul. Vom incerca. Golul doi a fost la corner, golul 3 sut deviat, golul 4 pe contraatac, dupa un corner al nostru. Daca analizam la rece, asa s-au luat golurile. Ei nu au marcat golurile pe ocazii. Si golul 5 l-am primit dupa o pasa pe fundasii nostri centrali… Azi am facut prea multe greseli, prea multe, prea multe… Nici macar nu pot sa le numesc greseli, au fost momente de disperare in care n-am tratat cum trebuie fazele. Steaua este cea mai buna echipa si merita sa castige campionatul.  Nu pot sa fiu suparat pe jucatori ca n-au vrut. Si-au dorit enorm si au luptat, dar adversarul a fost superior si a avut si multa, multa sansa. Barboianu a avut o evolutie buna, a alergat foarte mult. Daca domnul Dinu l-a criticat, e parerea dinsului, n-o comentez”, a declarat Stoican la conferinta de presa.

author avatar
Andra Nesu
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger